in ,

Johnny Depp Lamar Pelakon Amber Heard

Kalau sebelum ni, Budiey dengar, kekasih Johnny Depp dikebas lesbian, kali ini lain pula yang berlaku. Rupanya, ada kata khabar angin yang tersebar mengatakan Johnny Depp telah melamar Amber Heard! Gossip disebarkan awal minggu ini apabila Heard dilihat memakai cincin di jari semasa makan malam bersama rakan. Walaupun dia cuba untuk menyembunyikan di bawah balutan, jurugambar berjaya merakam foto.

WTH! Teman Wanita Johnny Depp Di Kebas Lesbian

Menurut Celebuzz, Depp telah melamar Amber Heard pada malam Krismas lalu tetapi Amber Heard tidak bagi apa-apa jawapan dengan segera.

“Amber benar-benar mengambil masanya untuk membuat keputusan itu.”

Dan ini bukan kali pertama Depp telah bertanya:

“.. Sebelum dia berkata ya jadi dia menunggu dan berfikir dalam masa yang agak lama. Sebelum ini, dia pernah mengecewakannya.”

Pasangan itu bertemu pada set lokasi filem The Rum Diary dan mengesahkan hubungan mereka pada bulan Jun 2012, tidak lama selepas perceraian Depp pasangannya Vanessa Paradis selepas 14 tahun berkahwin. Kemudian tahun ini, pasangan yang baru terlibat akan kembali ke layar perak bersama-sama dalam filem London Fields.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Konsert ERA FM Sayang Sabah Bersama Biozip

Astro Seals Multi-Year Agreement With Sony Pictures Television