in ,

Jemputan: Sessi Pengenalan di AsterSpring Pavilion

Rasai Keselesaan & Tampil Cantik Menawan dengan BODY CONTOURING TREATMENTS Sempena Raya ini!

Tidak kira samaada anda ingin tampil cantik menawan serta langsing pada musim raya ini atau mengurangkan berat badan selepas menjamu hidangan yang menyelerakan pada musim perayaan, AsterSpring boleh membantu anda mengatasi masalah ini sebelum dan selepas musim perayaan.

4858957420 Ce5Cbb8Ab3 Z | 4

Mahu tampil cantik menawan? Apa kata hadir ke sesi pengenalan rangkaian program Body Contouring Treatment yang direka khas bagi membantu wanita mengatasi masalah tersebut dengan pelbagai rawatan untuk membentuk serta menganjalkan tubuh badan, tona dan rawatan detoks yang tidak menyakitkan serta menyeksakan tubuh badan anda. Malah ianya membantu merehatkan serta menenangkan tubuh badan dan minda anda.

Sertai hos TV Azzura Azizul & Suraya Yeop, pelanggan AsterSpring yang akan berkongsi kegusaran mereka akan bentuk badan selepas bersalin di acara ini.

Tarikh: Jumaat, 6 Ogos 2010
Masa: 11 pagi – 3 petang
Tempat: Pavilion KL, Jalan Bukit Bintang

Cubalah rawatan anti-penuaan, pengurangan selulit, pupur badan langsing dan intensif kontur badan. Diskaun 50% diberikan untuk percubaan pertama serta dapatkan RM 53 baucar servis percuma dengan setiap pembelian. 53 Pelanggan  pertama akan menerima tambahan RM 100 Baucar Servis AsterSpring serta produk kosmetik Averine secara percuma. Jom datang beramai-ramai dan ajaklah kawan-kawan anda!

4858957752 1E8E25B261 Z | 5

4858956888 26406Ddc7A Z | 6

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Sekitar Konsert Nawal Al-Zoghbi di KLCC

Erin Malek Dapat Hadiah iPhone 3GS & Beg GUCCI