in ,

Jadilah Superstar Popular Dengan Chipster!

Hey, korang semua… nak hadiah tak? Mesti korang nak kan?

Nak? Nak ini…

3480273368 8364F08F28 O | 3

Wow… MacBook Air yang senipis sekeping biskut dan seringan kapas ini?… atau ini…

3480273188 385D5F179F O | 4

Fuyooo…iPod Nano yang selesa untuk dibawa kemana jua dengan mutu bunyi yang gempak!… atau ini?

3479465901 A8F07E7F0D O | 5

Argghhh… iPod Touch idaman semua… Mestila semua mahuuuuuu!

Bukan itu sahaja… anda juga akan popular seperti bintang atau selebriti ternama!

Ada orang kata, susah betul nak jadi popular. Ada yang berhempas pulas pergi sesi ujibakat tapi malangnya, tak pass jugak. Sebenarnya, taklah susah sangat. Kalau kena cara, ada nasib, pasti anda berjaya! Sekarang, anda boleh popular sekelip mata sahaja dengan Chipster Superstar Contest!

Tak percaya? Ha, itulah yang akan direalisasikan oleh Chipster ! Mau muncul sebagai Chipster Superstar yang glamer? Ha, ini dia peluang terbuka luas untuk jadi glamer. Usaha yang anda laburkan taklah perit sangat sampai berjam-jam lamanya. Tak kurang 15 minit sahaja! Senang aje… dan kalau ada nasib, korang akan muncul di iklan Chipster !

Apa yang korang perlu buat ialah dengan meletakkan gambar anda dan kawan anda dalam video Chipster yang disediakan dalam laman web Chipster. Uji kreativiti anda buat filem dan idea untuk tulis skrip sikit… dan hasilnya, anda telah buat satu filem pendek!

Nah ini caranya:

Pergi kedai beli Chipster Promo Pack macam Budiey dah buat nih…

3503933027 867207Cfbc O | 6

Dalam promo pack Chipster tu ada kupon yang ada nombor kod. Tak mahal pun Chipster. Murah aje. Lagi pun, memang best lah kunyah Chipster nih.

3480274464 D3A01E83D8 O | 7\

Kecapi Chipster yang sangat BEST!

3503933187 7A0A9F9875 O | 8

Inilah dia rupa kuponnya. Terdapat nombor kod yang perlu anda simpan.

Masuk laman web ini:www.chipster.com.my

3480272480 Ff37A0495D O | 9

3479464761 7Cffb9366C O | 10

Klik JOIN NOW. Isikan email dan juga nickname anda.

3480272742 C096C2D8D4 O | 11

Anda akan terima email dari Chipster dengan memberikan password anda.

3479465005 54A0D0A08F O | 12

Jangan bertangguh lagi, terus masuk laman web Chipster terus login dengan email dan password anda.

3480273006 10258Cd206 O | 13

Mulakan kreativiti anda dengan upload gambar anda dan watak yang lain.

3480273546 9589Aef780 O | 14

Isikan biodata diri anda.

Upload gambar anda dan kawan anda.

3479465785 7Aac5785B8 O | 15

Cipta dan hantar Chipster Superstar Movies anda dengan memasukkan unique code yang boleh didapati dalam pack promo Chipster. Anda boleh menghantar mulai 13 April 2009 hingga 8 Jun 2009.

Haa… ni dia filem pendek yang Budiey dah buat…

| 16

Jangan tunggu lagi, hebahkan kepada rakan-rakan untuk mengundi movie atau filem anda mulai 9 hingga 19 Jun 2009.

Jangan lupa, baca dulu terms & Conditions atau syarat & terma dulu ya!

HADIAH YANG MENANTI ANDA:

TEMPAT PERTAMA
1 x Macbook Air

TEMPAT KEDUA
3 x iPod Touch

TEMPAT KETIGA
16 x iPod Nano

Pemenang tempat pertama dan tempat kedua akan muncul di iklan TV Chipster! Wow! Mestilah popular!

Ha! Tunggu apa lagi, bertindak cepat untuk memenangi hadiah lumayan !

Layari sekarang: http://www.chipster.com.my

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

ADV: Sinopsis Drama Sensasi Mingguan Lelaki Episod 6

Keena, Thye, Black di Konsert Mentor