in , ,

JACK ‘n JILL Cream-O Meraikan Rakyat Malaysia Yang EKSTRA O-SOME

Cream-O seru rakyat Malaysia untuk sama-sama mengenang jasa pejuang barisan hadapan yang ‘Ekstra O-Some’

Bersempena sambutan Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia yang akan datang, JACK ‘n JILL Cream-O memeriahkan sambutan kali ini dengan menzahirkan penghargaan kepada wira dan wirawati negara yang ‘Ekstra O-Some’, iaitu pejuang barisan hadapan kita.

Sebagai pembuka tirai kepada sambutan ini, JACK ‘n JILL Cream-O telah mengaturkan satu kejutan istimewa untuk barisan penunggang penghantaran yang jasanya tidak ternilai di sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Jnj C-O Isiz [Hboard] Op-04F4_Cw3
JACK ‘n JILL Cream-O Meraikan Rakyat Malaysia Yang EKSTRA O-SOME

Awal minggu ini, apa yang sepatutnya tugasan harian menghantar makanan kepada pelanggan bertukar luar biasa buat seramai 100 penunggang foodpanda. Setibanya di lokasi masing-masing, mereka terkaget apabila mendapati makanan yang ditempah itu sebenarnya adalah untuk diri mereka!

Lebih manis lagi, penunggang penghantaran ini juga dihadiahkan dengan kit terima kasih Cream-O ‘Ekstra O-Some’, yang mengandungi beberapa paket Cream-O yang lazat serta satu set fon kepala Bluetooth untuk memudahkan penghantaran mereka agar  selamat dan cekap.

Sambutan mengenang jasa Cream-O ‘Ekstra O-Some’ akan sampai ke kemuncaknya pada Hari Malaysia dengan satu video penghargaan yang dihasilkan melalui kerjasama dengan penyanyi dan pencipta lagu terkemuka, Ismail Izzani.

Di sepanjang bulan Ogos, JACK ‘n JILL Cream-O menyeru semua rakyat Malaysia untuk menyampaikan penghargaan kepada barisan petugas hadapan dengan menghantar gambar diri kreatif bersama nota terima kasih dalam apa jua bahasa.

Cream-O Celebrates 'Ekstra O-Some' Frontliners With A Special Surprise For Foodpanda Riders
JACK ‘n JILL Cream-O Meraikan Rakyat Malaysia Yang EKSTRA O-SOME

Sebanyak 63 karya akan disenarai pendek dan ditampilkan dalam kompilasi video penghargaan yang akan disiarkan pada 16 September 2020. Kesemua penyertaan yang terpilih itu akan diberikan cenderahati edisi terhad serta satu jemputan ekslusif untuk bertemu Ismail Izzani secara dalam talian.

“Sejak beberapa bulan kebelakangan ini, sememangnya hebat sekali melihat seluruh rakyat Malaysia menonjolkan semangat kekitaan yang begitu utuh di saat kita mengharungi salah satu cabaran terbesar dalam hidup kita.  

Pejuang barisan hadapan kami telah memainkan peranan yang sangat penting dan sebagai sebuah syarikat yang telah menjadi sebahagian daripada fabrik Malaysia selama bertahun-tahun, kami diilhamkan oleh dedikasi, pengorbanan dan perkhidmatan mereka. 

Kempen Cream-O ‘Ekstra O-Some’ adalah cara kita menzahirkan penghargaan kepada pejuang barisan hadapan kita yang bukan sahaja telah mengabdikan diri, malah pada masa yang sama juga telah mendorong semua rakyat Malaysia dari pelbagai lapisan masyarakat untuk sama-sama meraikan semangat kesepakatan, kasih sayang dan perkongsian.

Kami berharap orang ramai akan turut serta bersama Cream-O untuk mengenang jasa wira-wirawati negara bersempena Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia ini,”

– Emmanuel B. Puno, Naib Presiden Kanan (SVP) URC Snack Foods Indonesia, Malaysia, Indonesia dan Singapura. 
Audrey Lee, Assistant Brand Manager, Urc Snack Foods (M) Sdn Bhd (Right) Gives A Foodpanda Rider A Special Cream-O 'Ekstra O-Some' Surprise
JACK ‘n JILL Cream-O Meraikan Rakyat Malaysia Yang EKSTRA O-SOME

Biskut sandwic Cream-O adalah pilihan terbaik untuk ‘Menjadikan Kehidupan Seharian Anda O-Some’ (Make Everyday O-Some). Padat dengan pelbagai perisa krim yang kaya dan enak, setiap gigitan biskut sandwic Cream-O memberikan rasa hebat dan sekaligus menjadikan hari anda lebih meriah.

Bersempena Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia, pelanggan-pelanggan di seluruh negara akan menikmati tambahan 15% biskut percuma dalam setiap pek Cream-O 132g dan Cream O-Tart 120g.

Untuk maklumat lanjut, silar layari https://www.facebook.com/creamomalaysia/  

SERTAI JACK ‘N JILL CREAM-O DAN ZAHIRKAN PENGHARGAAN ANDA KEPADA PEJUANG BARISAN HADAPAN   

Rebutlah peluang untuk karya anda dipilih dan ditampilkan dalam kompilasi video penghargaan khas kami dan menangi sesi pertemuan secara dalam talian eksklusif bersama Ismail Izzani, serta memorabilia bertandatangan:

Langkah 1               

Beli JACK ‘n JILL Cream-O dan/atau Magic bernilai RM5 dan ke atas dalam satu resit. Tarikh pembelian sah hendaklah di antara 1 Ogos 2020 hingga 31 Ogos 2020.

Langkah 2               

WhatsApp resit, <nama>, <no MyKad> dan gambar anda dengan mesej penghargaan kepada ‘frontliners’

Langkah 3

Jawab soalan dan hantar ke +6011-5500 1878: “Pek Promosi Cream-O PERCUMA 15% terdapat dalam 4 variasi – Ya/Tidak?”

Selamat mencuba!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Bunga Citra Lestari | 16

Lagu Pertama Bunga Citra Lestari Setelah Kepergian Ashraf

Fml | 17

Faizal Tahir Jadi Payung Terjun FML