in , ,

HUAWEI FreeBuds Pro 2 Dilancar di Malaysia Dengan Harga RM899

Hari ini, HUAWEI Malaysia baru sahaja melancarkan HUAWEI FreeBuds Pro 2 dalam pasaran Malaysia. HUAWEI FreeBuds Pro 2 mempunyai sistem bunyi “Ultra-hearing True Sound Dual Driver” yang bijak menyelaraskan dua pemacu untuk prestasi audio terbaik daripada julat 14Hz hingga 48Khz.

Dilengkapi dengan teknologi Triple Adaptive EQ, FreeBuds Pro 2 boleh menala audio secara automatik mengikut struktur saluran telinga, postur pemakaian dan tahap kelantangan untuk bunyi yang terbaik. 

Ditambah dengan protokol codec audio resolusi tinggi LDAC, pengalaman audio dioptimumkan untuk pengguna bagi pengalaman mendengar definisi ultra tinggi.

FreeBuds Pro 2 juga diperakui dengan Pensijilan Wayarles Audio HWA dan Hi-Res serta Pembatalan Bunyi Aktif (ANC). Terdapat juga Sistem ANC Triple Mic yang meningkatkan purata kedalaman ANC sebanyak 15% daripada model sebelumnya.

HUAWEI FreeBuds Pro 2 Dilancar di Malaysia Dengan Harga RM899

Berdasarkan sistem Pembatalan Bunyi Panggilan 4 mikrofon dan algoritma pembatalan hingar rangkaian saraf dalam (DNN) HUAWEI, ia boleh menangkap suara ketika mod pembatalan hingar dengan tepat. Ia juga menampilkan Intelligent Dynamic ANC 2.0 yang boleh mengenal pasti persekitaran dan memilih mod pembatalan hingar yang sesuai yang menghilangkan hingar.

Dengan ANC dimatikan, ia boleh bertahan sehingga 6.5 jam masa main balik dan 30 jam dengan bekas pengecasan. Perlu dinyatakan bahawa ia juga mempunyai sokongan pengecasan berbalik dan penarafan kalis percikan air IP54.

Ia kini boleh didapati di seluruh negara pada harga RM899 dalam warna Silver Blue, Ceramic White dan Carbon Black. 1000 pelanggan pertama layak mendapatkan sarung pelindung FreeBuds Pro 2 dan akses HUAWEI Music Premium percuma selama 3 bulan.

Pengguna HUAWEI sedia ada layak menebus baucar bernilai RM100 melalui Aplikasi MyHUAWEI yang boleh digunakan untuk membeli FreeBuds Pro 2 di mana-mana HUAWEI Experience Store atau Laman Web Rasmi HUAWEI sehingga 11 September 2022.

Tambahan, bermula dari 25 Ogos hingga 11 September 2022, pengguna boleh mengambil bahagian dalam aktiviti dan berpeluang memenangi hadiah menarik termasuk FreeBuds Pro 2, HUAWEI Sound Joy dan FreeBuds SE.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

RESORTS WORLD CRUISE GENTING

Resorts World Cruises Menerima Lebih 40,000 Tempahan Tetamu!

HUAWEI MatePad Pro 11 is Available Nationwide on 27 August 2022