in

Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd Pasarkan Produk A&S, Geneva Dan Ultimate Ears

Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd Pasarkan Produk A&S, Geneva Dan Ultimate Ears di Malaysia.

Pada 3 April lalu, Budiey dijemput untuk menghadiri satu acara meraikan media yang dianjurkan oleh Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd. Terima kasih banyak sudi menjemput Budiey.com. Ternyata ia satu acara yang sangat meriah. Dan yang penting, tidak membosankan kerana macam-macam aktiviti diadakan di Sunway Lagoon.

2018 melihatkan satu kejayaan baru untuk Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd, pengedar tunggal jenama audio terkenal seperti AKG, JBL, dan Harman Kardon untuk Audio Rumah, Multimedia, dan Audio Persendirian sebagai anak syarikat Ng Tiong Seng Corporation Sdn Bhd yang telah dianugerahkan sebagai pengedar tunggal A&S, sebuah jenama terkenal yang dikenali melalui produk keperluan rumahnya.

Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd

Sebuah jenama yang bereputasi untuk peralatan rumah, A&S menyediakan solusi rumah yang berpatutan tanpa kompromi dari segi kualiti. A&S menembusi industri hiburan rumah pertama kalinya dengan bar bunyi dan pembesar suara. Kemudian ia terus berkembang menjadi jenama gaya hidup yang menawarkan peralatan rumah. Sama ada ia adalah televisyen yang anda perlukan untuk menonton rancangan kegemaran atau penghawa dingin untuk membuatkan anda berasa nyaman pada hari yang panas atau ketuhar gelombang mikro untuk menghangatkan semula sajian kegemaran, A&S mempunyai produk yang sesuai untuk anda.

Televisyen skrin rata A&S mempunyai kerangka yang kukuh dan lampu belakang LED mengagumkan yang mempunyai jangka hayat sehingga 100,000 jam. Skrin 16:9 menjadikannya sesuai untuk semua hiburan asas rumah. Profil televisyen 32” ini dilengkapi sistem audio yang mempunyai spesifikasi kualiti cemerlang. Skrin rata ini dilengkapi MTS (bunyi televisyen pelbagai-saluran), teknologi stereo spatial dan bass dinamik yang kuat. Ini termasuk penghasilan bunyi yang berkuasa 10W x 2. Ia juga didatangkan dengan pengurangan bunyi video 3D untuk memastikan ketajaman pada skrin dengan penyingkiran piksel berbutir halus yang kasar.

Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd

Produk lain yang terkenal adalah penghawa dingin A&S yang direka khas untuk melengkapi kebanyakan dekorasi dalaman dan gaya hidup. Komponen rumah yang praktikal ini mudah dipasang dan beroperasi pada tahap bunyi minima. Ianya beroperasi menggunakan penyejuk berkecekapan tinggi dengan pemampat berputar untuk memberikan penjanaan berkuasa tinggi sehingga 220-240V / 50Hz. Fungsi kelajuan tetap penghawa dingin ini memastikan kawalan suhu yang malar.

A&S akan menyasarkan kedua-dua pasaran dalam talian dan luar talian. Terdapat lebih banyak model produk dalam perancangan yang belum diperlihatkan semasa acara ini. Sebagai contoh, peti sejuk dan mesin basuh. Ianya akan diumumkan pada acara seterusnya.

Pelanggan boleh membeli produk di 30TUwww.aandss.comU30T dan semua kedai peralatan elektrik. Pelanggan juga boleh menantikan promosi hebat bersempena dengan kempen ulang tahun Lazada. Tawaran eksklusif ini hanya sah semasa dalam tempoh promosi (25 – 27 April 2018).

Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd

Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd akan memasarkan peralatan yang berkesan dan berpatutan ini ke dalam barisan produk mereka. Pelbagai produk yang berpatutan dan berkualiti akan tersedia untuk rakyat Malaysia. Beberapa produk tersebut termasuk;

Televisyen A&S
1. A&S 49″ TV LED HD PENUH H49FNMY100 – SRP RM 1,399
2. A&S 43″ TV LED HD PENUH H43FNMY100 – SRP RM 1,099
3. A&S 32″ TV LED HD H32FNMY100 – SRP RM 799

Penghawa Dingin A&S
1. Penghawa Dingin A&S 2.0HP
2. Penghawa Dingin A&S 1.5HP
3. Penghawa Dingin A&S 1.0HP

Selain A&S, Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd juga merupakan pengedar tunggal Geneva dan Ultimate Ears. Geneva adalah syarikat hi-fi yang pertama memperkenalkan cara bagaimana untuk mendengar muzik digital lebih sedekad lalu. Ia telah memenangi pelbagai anugerah untuk gabungan teknologi inovatif, reka bentuk minimalis dan kejuruteraan Switzerland yang unik.

Geneva
1. Touring/L – RSP RM 1,499
2. Touring/M – RSP RM 1,099
3. Touring/S – RSP RM 749
4. Touring/xS – RSP RM 599
5. Acustica – RSP RM 1,099

Ultimate Brand adalah jenama yang telah mengubah cara untuk orang menghayati muzik. Ultimate Ears merevolusikan cara artis berinteraksi dengan penonton konsert mereka dengan mencipta kembali monitor langsung atas pentas, dan menjadikannya fon telinga tersendiri. Kini, Ultimate Ears membawa muzik ke kehidupan dengan barisan pembesar suara tanpa wayar mereka yang telah memenangi anugerah.

Ultimate Ears
1. Megaboom – SRP RM 999
2. Boom2–SRPRM768
3. Wonderboom – SRP RM 399

Dengan mewakili tiga lagi jenama terkemuka, Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd telah memperkukuhkan kedudukan sebagai peneraju dalam industri peralatan rumah. Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd dianugerahkan sebagai pengedar tunggal Harman International pada tahun 2015. Ia juga merupakan pengedar tunggal jenama audio mewah seperti Mark Levinson dan Revel di Malaysia.

“Kami sangat teruja dan ia adalah satu penghormatan kerana diberi peluang untuk mewakili jenama terkemuka seperti A&S, Geneva dan Ultimate Ears. Terdapat permintaan yang semakin meningkat untuk audio dan peralatan rumah yang berkualiti. Kami percaya dalam menawarkan produk berkualiti kepada pelanggan kami.

Ini adalah peluang untuk mempelbagaikan produk berkualiti kami yang bersesuaian dengan pelanggan dan gaya hidup mereka,” kata Barney Wang, Ketua Pegawai Eksekutif Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd.

Untuk info lanjut berkaitan Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd, log masuk ke www.facebook.com/HotGadgetsD/ atau hubungi 03-5162 7318.

Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd

Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd

Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd

Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd

Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd

Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd

Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd

Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd

Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

SITI NORDIANA Reject Alvin Chong, Pilih Fikry Ibrahim dalam HATIKU MILIKMU

Ayie Bertemu ‘Roadblock’ Di Konsert Kedua Mentor Otai