in

Hilangkan Lemak di Badan Anda Dengan Slim It Yourself S.I.Y

Sebagai intro, jom kita ikuti kisah ini dulu:

Nora selalu merungut berat badannya mudah sangat naik tetapi beliau tak lah makan banyak pun, dah beribu-ribu wang gajinya habis untuk dibelanjakan untuk menguruskan badannya.Namun hasilnya hampa, kene marah dengan suami adalah.

Namun kini Nora tersenyum lebar, sejak menemui SIY ( slim it yourself) hidupnya lebih bahagia, suami pun sekarang lebih banyak diam bukan asyik marah macam dulu. Malah baju lama-lama semua dah boleh sarung balik… lega betul. SIY bertindak membakar lemak degil yang sekian lama terpendam di bawah lapisan kulit kita. SIY bertindak menyelesaikan pelbagai jenis masalah kegemukan tidak kira keturunan, penyakit, melahirkan anak dan sebagainya.

Nora sudah beranak dua… hampir 8 tahun nora mengalami masalah kegemukan terutama masalah water retention dan lemak degil. Selain mengunakan SIY sebagai rawatan dalaman, Nora juga mengunakan rawatan luaran seperti chili krim, sea salt cream dan slimming ampoule bagi melancarkan proses pelangsingannye melalui rawatan luaran. Chili krim dan slimming ampoule berfungsi membakar lemak dan menegangkan kulit di bahagian lebihan lemak, manakala, sea salt krim pula berperanan menghilangkan lebihan air dalam badan yang menyebabkan gemuk.

Kombinasi rawatan ini membolehkan Nora kurus dengan lebih cepat tanpa berbelanja lebih..malah pelangsingannya juga adalah kekal.kini Nora tampak jauh lebih muda, lebih bersemangat dan penampilan terbarunya.

Product Pelangsingan terhebat dan dijamin berkesan dalam masa 10 hari sahaja. Sungguh mudah… -Tanpa berlapar -Tanpa Bersenam -Tanpa balutan/ubat/suntikan -Tanpa cirit birit ( diarrhea) -Tanpa berdiet!

Slim It Yourself S.I.Y

Menumpukan kepada pembakaran lemak degil diseluruh tubuh anda terutama di bahagian
-Lemak Dagu
-Lemak Bahu
-Lemak di bahagian depan dan belakang dada.
-Lemak di bahagian perut
-Lemak di bahagian Peha
-Lemak di bahagian betis
-Lemak di kaki

Budiey BlogS.I.Y datang dalam pack 20 botol kecil jus herba dan buah-buahan. Dalam pack tersebut mengandungi 10 botol jus Siang bewarna merah dan 10 botol jus malam bewarna grey. Penguna hendaklah mengambil 1 botol jus siang berwarna merah selepas sarapan pagi dan 1 botol jus malam bewarna grey sebelum masuk tidur. Rasa jus siy adalah masam-masam manis dan sangat enak. Setiap botol mengandungi 12 ml sahaja. Anda boleh melihat keberkesanan produk S.I.Y ini dalam masa sepuluh hari sahaja. S.I.Y adalah hal dan diktiraf oleh JAKIM serta S.I.Y juga distiharkan sebagai makanan oleh kementerian kesihatan malaysia.

HARGA :
semenanjung rm 208
sabah sarawak rm 218

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi DAN penghantaran.

KAD KREDIT DITERIMA.

Anda pula bila lagi, layari www.langsingdengansiy.com sekarang untuk maklumat lanjut. Pelbagai hadiah istimewa disediakan untuk semua pembeli bertuah. Pengedar SIY diperlukan segera di seluruh negara!

Hubungi segera: Mas 016-6224506 Kuala lumpur

Adi  017-3303506

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Keputusan Penuh Pemenang Shout! Awards 2010

Gambar Red Carpet Shout Awards 2010