in

Hilangkan Lemak di Badan Anda Dengan Slim It Yourself S.I.Y

Sebagai intro, jom kita ikuti kisah ini dulu:

Nora selalu merungut berat badannya mudah sangat naik tetapi beliau tak lah makan banyak pun, dah beribu-ribu wang gajinya habis untuk dibelanjakan untuk menguruskan badannya.Namun hasilnya hampa, kene marah dengan suami adalah.

Namun kini Nora tersenyum lebar, sejak menemui SIY ( slim it yourself) hidupnya lebih bahagia, suami pun sekarang lebih banyak diam bukan asyik marah macam dulu. Malah baju lama-lama semua dah boleh sarung balik… lega betul. SIY bertindak membakar lemak degil yang sekian lama terpendam di bawah lapisan kulit kita. SIY bertindak menyelesaikan pelbagai jenis masalah kegemukan tidak kira keturunan, penyakit, melahirkan anak dan sebagainya.

Nora sudah beranak dua… hampir 8 tahun nora mengalami masalah kegemukan terutama masalah water retention dan lemak degil. Selain mengunakan SIY sebagai rawatan dalaman, Nora juga mengunakan rawatan luaran seperti chili krim, sea salt cream dan slimming ampoule bagi melancarkan proses pelangsingannye melalui rawatan luaran. Chili krim dan slimming ampoule berfungsi membakar lemak dan menegangkan kulit di bahagian lebihan lemak, manakala, sea salt krim pula berperanan menghilangkan lebihan air dalam badan yang menyebabkan gemuk.

Kombinasi rawatan ini membolehkan Nora kurus dengan lebih cepat tanpa berbelanja lebih..malah pelangsingannya juga adalah kekal.kini Nora tampak jauh lebih muda, lebih bersemangat dan penampilan terbarunya.

Product Pelangsingan terhebat dan dijamin berkesan dalam masa 10 hari sahaja. Sungguh mudah… -Tanpa berlapar -Tanpa Bersenam -Tanpa balutan/ubat/suntikan -Tanpa cirit birit ( diarrhea) -Tanpa berdiet!

Slim It Yourself S.I.Y

Menumpukan kepada pembakaran lemak degil diseluruh tubuh anda terutama di bahagian
-Lemak Dagu
-Lemak Bahu
-Lemak di bahagian depan dan belakang dada.
-Lemak di bahagian perut
-Lemak di bahagian Peha
-Lemak di bahagian betis
-Lemak di kaki

Budiey BlogS.I.Y datang dalam pack 20 botol kecil jus herba dan buah-buahan. Dalam pack tersebut mengandungi 10 botol jus Siang bewarna merah dan 10 botol jus malam bewarna grey. Penguna hendaklah mengambil 1 botol jus siang berwarna merah selepas sarapan pagi dan 1 botol jus malam bewarna grey sebelum masuk tidur. Rasa jus siy adalah masam-masam manis dan sangat enak. Setiap botol mengandungi 12 ml sahaja. Anda boleh melihat keberkesanan produk S.I.Y ini dalam masa sepuluh hari sahaja. S.I.Y adalah hal dan diktiraf oleh JAKIM serta S.I.Y juga distiharkan sebagai makanan oleh kementerian kesihatan malaysia.

HARGA :
semenanjung rm 208
sabah sarawak rm 218

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi DAN penghantaran.

KAD KREDIT DITERIMA.

Anda pula bila lagi, layari www.langsingdengansiy.com sekarang untuk maklumat lanjut. Pelbagai hadiah istimewa disediakan untuk semua pembeli bertuah. Pengedar SIY diperlukan segera di seluruh negara!

Hubungi segera: Mas 016-6224506 Kuala lumpur

Adi  017-3303506

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. June >>> Salah…. ni ubat buang2 lemaks…. hehehehe !!!

    Kalo buang2 air… dah kira terkencit tu…. !!!!

    wahahahaha !!! 🙂

    Budiey promo2 ini… tak belikan untuk tunangnya ke…… ???

  2. # fiza kata:
    February 13th, 2009 at 10:34 pm

    nie blog hiburan ke iklan? tak professional

    ________________________________________________-

    to fiza: ler….. xsemestinye blog ni hiburan xboleh nk cmpur dengan hal lain. xdak kene mngena ngn professional atau x lah……..
    cube lah kembangkan minda cket……. xkan ler 24 hours nk tahu sal dunia artis….

    to budiey: ok ler tu letak iklan2 cket….. aslkn iklan tu sahih bukan penipuan semata2……

  3. kalau dah habis sepuluh hari kita amal, lepas tu kena amal terus menerus ke, tolong cerita sikit, t. kasih

  4. ya lah fiza…kalau selalu nak baca pasal artis pun boring jugak…tak salah kalau budiey letak info yang lain contoh nya hal ekonomi, promosi, iklan pun seronok jugak membacanya boleh menambah pengetahuaan….jgn lah mcm nie fiza . nie tak ada kaitan dgn professional atau tidak…yang pasti member kat dalam nie seronok membaca nya….to budiey keep the good work….

  5. salam..

    terima kasih byk…segan saya sebenarnya tapi adanya blog abg budiey ni dapatlah membantu peniaga-peniaga kecil seperti saya dan byk lagi peniaga lain….thanks abg budiey..

    to hakimin

    hmm secara purata client saya turun 2 kg sekotak siy iaitu 10 hari..tetapi kalau anda masih muda ada juga yang turun hingga 9 kg dalam masa 10 hari…but of course setiap org tak sama…lain org lain result…contoh kalau umur dah masuk 40++ result tak sama dengan yg umur 20++
    Kalau dah capai berat ideal yang diingini ..boleh stop…jer tak pyh teruskan…SIY sesuai dengan semua jenis kegemukan…baru beranak ker…gemuk dari kecik ker….obese ker..semua boleh…
    SIY juga mudah…tak payah nak bancuh..terus minum jer ..dah siap dah tak perlu nak shake…
    apa yg best,,diet dgn siy anda boleh makan.,,sapa kata tak boleh mkan…Lelaki ngan pompuan semua boleh amik….lelaki lagi cepat turun selalunya…he..he..ok untuk maklumat lanjut contact saya yer
    mas 016-6224506
    YM :[email protected]

  6. 9kg dalam masa 10 hari? takder side effect ker? saya exercise hari2 plus jaga permakanan pun baru dapat turun 8kg dalam masa 3 bulan..betul ker ni?

  7. Iklan ni dah lama. Tapi tak der satu pun testimonial yg boleh dipercayai. Tak ada pun org yg ambil produk ni n then betul2 berkesan. Klu mcm sendayu tinggi tu okla juga sbb iklan dia betul2 buat org teruja. Kak mas letak la testimonial yg berjaya menggunakan produk ni. Dgn cara tu org more cofident for try..Jgn marah yer kak mas

  8. Mas,
    U punya produk ni mahalnya.
    Ekonomi tengah2 melecet ni, tak mampu le akak nak membelinya.
    Tak leh nak lessss lagi ke?

    Tak mampu tu diam2 sudah lah yerk……….

  9. wahh…bleh slim nih…betui kaaa??…tak percayeee laa..kalu tak mesti tunang abg budiey dah slimmmmm….hehhehe…abg budiey..jgan mareeee…gurau jekk….huhuhu…

  10. Akak dah cuba dik non… Memang berbaloi, tapi kalau macam akak yang tak bersenam ni. Dah kira ok la… lemak-lemak dah kurang tapi sebab tak bersenam mungkin agak lambat sikit. Tapi lebih bebaloi dari minum h********. Rasanya pun ok… Air putih memang kena minum banyak sikit… sebab haus je…

  11. lemak yg 10thn kita bela hanya leh hilang dlm masa beberapa hari sj?mustahil…..sendayu tinggi pun kalu tinggal memang berat bdn kita akan naik….lagi gemuk dr dulu….kalu nak kurus dgn selamat…jg pemakanan,senaman selalu…insyaallah kita leh kelihatan cantik….solat tu pun dah kira sbg senaman tau…..

  12. meh le masuk website tengok testimonial …ruby hilang hampir 10 kg ..dalam 10 hari ( 1 box)….he..he….meh tengok sendiri….tak caya boleh call dia…

    bukan apa (adakepatut)…siy ni masih baru..ramai pulak yg penyegan…nanti saya kumpulkan lagi yer…

    setakat ni alhamdulillah berkesan tak kira lelaki atau pompuan…

    mahal? tak dapat nak nolong…tapi jauh lebih murah dari slimming center..sebab hasil pelangsingan siy sama fokus dgn slimming center iaitu bakar lemak degil….dan hasilnya kekal….anda akan nampak jauh lebih muda…..

    ok utk pertanyaan lain…boleh hubungi saya yer…

    mas 016-6224506
    email /ym : [email protected]

  13. sy kt luar negara..nk blik cuti ari ni..sy dpt taw psl siy melalui internet ni la..sy dh order..esok smpi msia..terus nk amik..dh byk duit sy habis beli mcm2 product utk kurus..tp xjugak kurus..sy harap..dgn siy…sy akan bjaya turunkn berat bdn..

  14. kalau nak kurus minum la teh conferer tapi kalau kite kuat makan,kuat lah berak,tetapi badan rasa ringan senang nak berlari dan berjalan-jalan tak sesak nafas.saya dah lama tak order sebab agent dia dah pindah keje.side effect dia kuat berak jer itu pun kalau kite kuat makan.dulu saya amalkan 2 minggu jer dah rasa kempis perut ni..huhuuu tu la saya tak rajin,hangat2x taik hayam jer..kekekek~

  15. Boleh percaye ke produk2 camni…kalau mkn produk ni tp mkn x control…x boleh jgakkk….pokok pangkalnya kena tahan nafsu tu….tu yg payah tu…..

  16. hahah..terlepas plak komen tabuan ni..mana tau kalau minum ni impact buang2 air..ada pe jamu2 gitu..serik nk try wakakaka..ni jus plak eh..tapi yo lah..kalau nk kurus kena lah jaga makan and bersenam…

  17. sakura……
    nak tanya teh conferer tu nak cari kat ner…?
    coz saya nie kira susah nak lawas…
    maner tahu kalu cuba minum teh tu jadi lawas ke…?
    nak gak cuba…..
    bagi tahu la lebih detil pasal teh tu ye……
    🙂

  18. herm masa botol dia saya dah buang lah lisa.tapi setahu saya kat KL ada sebab conforer tu asal dari malaysia.bagus jugak lah.kalau berak pon tak sekejap jer.tak payah push kuat2x dia mcm pandai kuar sendiri tu ertinya makanan yang kita makan tu ada lemak dan berminyak..nanti kalau saya beri baru saya beritahu awak ok.apa2x pon cuba lah makan pisang kalau tak lawas buang air besar ok.

  19. macam tu ke sakura….saya nie dah jenuh makan macam2 tapi cam susah gak nak lawas…..
    mahal tak teh conferer tu….?
    kat KL je ke ade coz saya duduk kat shah alam…..
    nanti kalu awak dah beli baru jangan lupa bagi tahu ye….
    🙂

  20. well…bout da siy..sy nk bg cth ler..my kazen nih..leh la i kategorikn dy dlm golongn desprte mau kurus..huhu..sy rsela..smnjk 2thn kebelkngn nih…dh bermcm2 produk dy try..tp xla nmpk perubhn sgt…btw..frankly speaking..mmg xde perubhn pn…wakakaka..thn 1day nih..de kawn dy promate siy..kompem la gler teruja..n dy pn xla bodoh men try jerk..dy de la tgk2 kt tenet nih..then she decided nk try siy…skng rsenyer dh 2kotk dy minum..btw..dy xbgth pn kt mak dy dy gne nih..tkt kne mrh..yela..siy nih,dhla kecik jerk n mahal lak 2…btw lper nk ckp dy dh kawin n dh de ank2..then pas 2kotak..alhmdullih la..dy de trun..klu xslap dlm 5kg kot..tp de de la cut off mkn skt2 n excercse…mmg rmi la tgr..ckp dh kurus..dy pe ag..gler la bapak bangga..wakakaka…ni yg i pn teruja nk try..adoi..tp pe kan daya..tarak wang maaa…

  21. salam
    terima kasih atas komen anda …

    langsingdengansiy.com ada pelbagai produk antara yg femes adalah siy…
    apa yg special pasal siy ni berbanding produk lain adalah
    senang nak minum
    kesan cepat
    fungsi bakar lemak
    dah capai berat ideal berat tak naik balik

    sapa yg ada masalah sussah nak buang air besar boleh try clenz…

    kepada pengidap pesakit kronik seperti parkinson,stroke,deabetes,alzheimer(nyanyuk) dan lain-lain boleh cuba sanchi….

    nak cantik dan nak build up ligamen(rawan) kat sendi tulang boleh try colagen cap…

    kat langsingdengansiy.com ada link ke forum di mana client-client saya ada share experience diorg..so u all dijemput join sekali..key

    untuk penghantaran segera (kl) boleh call/sms adi 0166177663
    atau me mas 0166224506

    wassalam

  22. mcm mcm pening la,tk tau nak mkn yg mana satu………tapi saya mkn pati halia trn la sekilo seminggu.ok latu padan la ngan harga dia.

  23. em, boleh tanya skit tak?
    saya ingin mengetahui apa ingredients yang di gunakan oleh SIY dan selogiknya kalau produk ini legit n berkesan, boleh tak tunjuk nutritional label analysis? sekian terima kasih

  24. im from penang
    blh tak kak mas bg tau stokis2 siy nie…coz rase nye mcm nak try gak ler….n brape lama dah produk nie sdah brada kat pasaran yek..?
    i need ur info..10x

  25. pasal SIY ni, saya ada cite sikit. memang berkesan sbb kakak sy pun baru je guna 2 kotak & skrg dah order lagi 2 ktk. dia baru je minum 4 hari dah turun 2 kg.. member bangga giler… mana taknyer.. sblm ni dia g keep slim… turun la skit tapi pastu naik mendadak..

    sy pun teringin gak nak try SIY ni… tapi budget x cukup lagi… he.. he.. maybe next time…

  26. wanny teringin sangat nak try product ni

    tapi mhal sangatlah

    xmampu plak

    xleh dapat discount ker yerk?

  27. dah try sekotak dah..mcm nampak ringan je bjalan sekrg tok..tp,stop dulu,
    blum ade bajet lagi..kira mau beli 2 munggu lagi..berat tak naik lagi kah kak???? takut lerrrrr….

  28. saya dah guna SIY kotak yg ke 2…. tp berat bdn turun x sampai 1 kg… masa kotak yg pertama berat bdn saya turun 4 kg…. kenapa kotak yg ke 2 x turun banyak ? musykil gak…..

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Keputusan Penuh Pemenang Shout! Awards 2010

Gambar Red Carpet Shout Awards 2010