in

Hari Pertama TOYOTA GAZOO Racing Malaysia di Stadium Batu Kawan, Pulau Pinang

Sekarang ini, Budiey dah sampai di Pulau Pinang untuk buat liputan bagi acara yang melibatkan lapan orang selebriti popular iaitu Venice Min, Geraldine Gan, Shawn Lee, Danny Koo, Fattah Amin, Diana Danielle, Janna Nick & Shukri Yahaya di TOYOTA GAZOO Racing Malaysia yang bermula hari ini dan esok. Kepada yang nak menonton secara live boleh tonton di saluran Youtube Budiey.com: www.youtube.com/budiey27 

Semalam, hari Jumaat semua selebriti sudah pun berkumpul di Stadiun Negeri Batu Kawan untuk menjalani sessi latihan. Pagi ini, difahamkan kesemua pelumba diberikan penerangan terakhir sebelum perlumbaan bermula.

Toyota Gazoo Racing

Kepada yang belum tahu tentang acara perlumbaan ini, sebenarnya ia merupakan salah satu perayaan hujung minggu yang paling dinanti-nantikan, Festival GAZOO Racing (TGR) mempamerkan pemacu perlumbaan tempatan serta pemandu-pemandu terkenal seperti Fattah Amin, Shukri Yahaya, Janna Nick, Diana Danielle, Geraldine Gan, Danny Koo, Venice Min dan Shawn Lee, semua pemandu akan berlumba dalam kereta Toyota Vios yang sama Pada trek perlumbaan yang dibina khas.

Toyota Gazoo Racing

Fattah Amin bersedia untuk berlumba

Membangunkan menjadi salah satu perayaan hujung minggu yang paling menarik dalam ingatan baru-baru ini, The Challenge Vios akan menjadi acara utama pada Festival Racing Toyota GAZOO Racing (TGR) pada 12 dan 13 Ogos di Stadium Batu Kawan, Pulau Pinang.

Dengan hujung minggu penuh aksi yang penuh dengan penampilan selebriti, aksi perlumbaan motor, makanan dan banyak permainan dengan hadiah eksklusif untuk dimenangi, lebih 10,000 penonton dijangka keluar untuk menikmati hujung minggu perayaan, bunyi dan bau.

Sesuai untuk keluarga dan pelawat dari semua peringkat umur, akan terdapat banyak kegiatan di kawasan Peringkat Utama untuk membuat mereka terhibur termasuk persembahan tarian, persembahan cheerleading, band, permainan panggung, penampilan tetamu khas dan banyak selebriti yang akan muncul untuk memberi Cenderahati eksklusif dan melaksanakan khas untuk peminat mereka. Beatboxer terkemuka Asia – Shawn Lee dan songsters – Geraldine Gan dan Danny Koo adalah antara beberapa artis yang bersedia untuk mengambil panggung dan mendapatkan orang ramai yang mengasyikkan dengan rentak mereka!

Masuk adalah percuma dan pelawat akan menerima beg kasut yang mengandungi barang eksklusif apabila mereka mendaftar di pintu masuk.

Perincian acara di bawah:
Tarikh: 12 – 13 Ogos 2017 (Sabtu dan Ahad)
Masa: 12 tengahari – 8 malam
Tempat: Stadium Batu Kawan, Pulau Pinang

Untuk kemas kini mengenai senarai acara dan jadual, lawati laman utama ToyotaGAZOORacingMalaysia , Facebook atau Instagram (@toyotagazooracingmalaysia).

Toyota Gazoo Racing

Toyota Gazoo Racing

Toyota Gazoo Racing

Toyota Gazoo Racing

Toyota Gazoo Racing

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Pak Engku Kuzie Catering Meninggal Dunia

Wet Initiation For Vios Challenge Racers