in ,

Hanis Husna Kekasih Baru Shahz Jaszle Stress Dituduh Perampas

Dua hari lalu peminat hiburan tanah air dikejutkan dengan khabar Shahz Jazle sudah putus tunang dengan seorang doktor, Redwani Puteri. Malah aktor yang juga dikaitkan dengan kontroversi kes khalwat (yang belum selesai) itu sudah ada kekasih baru, yang dikenali sebagai Hanis Husna. Boleh tahan cantik juga orangnya.

Tinggalkan-Redzwani-Puteri-Shahz-Jaszle-Kini-Bersama-Kekasih-Baru

“Saya amat sedih apabila kes ini jadi besar dan orang menghentam saya macam-macam tanpa tahu apa yang berlaku antara Shahz dan tunangnya. Memang saya kekasih Shahz tapi selepas dia tiada apa-apa lagi hubungan dengan tunangnya. Saya sangat tertekan dituduh perampas (tunangan orang) sedangkan orang (luar) tak tahu cerita sebenar.” – Hanis Husna.

Lantas bermacam gelaran diberikan terhadap gadis ini termasuklah istilah perampas dan pemusnah kebahagiaan orang lain selepas beliau telah didakwa menjadi punca Shahz Jaszle meninggalkan tunangnya.

Dalam satu kenyataan kepada Harian Metro, Hanis Husna meluahkan rasa sedih beliau terhadap tohmahan orang ramai yang menganggap dirinya sebagai perampas tetapi tidak mengetahui perkara atau cerita sebenar di sebalik hubungan mereka.

 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Sekitar Bintang Mencari Bintang Kumpulan A & B

Jom Pilih Teman Sejati Anda Di sini