in ,

Hafiz AF7 Akan Lancar Album Sulung Masih Jelas

Juara Akademi Fantasia 7, Hafiz akan melancarkan album sulungnya yang bertajuk Masih Jelas. Album ini mengandungi lagu-lagu hits seperti Masih Jelas, Bengang dan Bisikan.. Godaan. Majlis Pelancaran album ini akan diadakan pada 14 Julai 2009 di Delucca, Italian Restaurant, Kuala Lumpur.

Tahniah Hafiz, moga terus sukses ya!

Hafiz Af7

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. hi… budiey,

    thanks for ur info, hopefully u akan joined the launching.. and dpt update kat sini… kami as a hafiz fans sangat berharap agar ada blogger yang sudi untuk update pasal hafiz… thank u very much budiey..atas kerjasama u..

    love,
    Kak Amoi.

  2. wah,seriusnya muka hafiz dlm cover album ni.saya lebih suka tengok hafiz senyum.hafiz kalau senyum manis,cute dan nampak lebih hensome he,he,he.peminatmu dari brunei.

  3. tak sabar nak dengar lagu2 hafiz terbaru.semoga lagu2 tu akan menarik minat orang yang mendengar,malatop gitu.semoga sentiasa succes selalu.

  4. akhirnya, album hafiz yang ditunggu2 dah pun keluar.apa lagi jom,peminat2 hafiz kita beli.kami peminat hafiz dbrunei akan tetap sokong hafiz.kami dibrunei sentiasa mengikuti perkembangan keria hafiz.

  5. saya dengar dah lagu terbaru hafiz,bagi saya cuma lagu “masih jelas”tetap bertahta dihati.lagu tu memang sedap sangat ,meresap dijiwa bila mendengar,vokal hafiz memang mantap dan terserlah membawakan semua lagu2 dlm album tu.lagu awan nano tu pun sedap juga.harapan dan doa semoga hafiz berjaya dalam bidang ni.go,go.superboy dari peminatmu di brunei.

  6. saya dah dengar lagu2 terbaru hafiz.boleh tahan juga ,terutama lagu awan nano tu sedap juga.vokal hafiz memang mantap dan terserlah terutama sekali nada tinggi.semua lagu tu sedap,cuma lagu “masih jelas”tetap bertahta dihati.pasal lagu tu sedap sangat berbanding yang lain.
    bila dengar lagu tu meresap dalam jiwalah,cewah.walau macamanapun
    saya doakan semoga hafiz berjaya selalu.go,go.superboy from brunei fc

  7. Suka lagu awan nano… Harap2 lagu ni boleh meletup selain lagu2 lain! Tahniah Hafiz….

  8. untung jugak lah hafiz ni.lima-lima lagu tu best.terutamanya ku akui & awan nano.semoga berjaya k

  9. saya paling suka sekali lagu ku akui dan watak sebab lagu tu beza dgn yg lain.i like he smile.dia cute sangat.sayang hafiz.

  10. album baru “Masih Jelas”…..i dah beli lah beb….saya akan terus menyokong Hafiz….jaga personaliti anda….kekalkan yang terbaik….Semoga berjaya….Hafiz

    Note: Dalam Album itu Track nombor 6 & 8….memang tak mainlah….menyemak je….hahaha……

  11. Gud luck afiz..mybe die xbce msg ni..tp sy stll doakn die dr jauh..mge die dpt wt yg terbek..don’t ever2 forget Allah…may god bless u..amin..

  12. Alhamdulillah…akhirnya aunty dpt album hafiz yg ORI n dh dengar semua lagu2nya….semuanya best ….teruskan perjuangan hafiz .. kmi peminat hafiz d brunei akan sentiasa menyokong hafiz. aunty doakan hafiz terus berjaya n don’t 4get kekalkan imej hafiz.

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Liyana Jasmay, Hujan, Bunkface di Rakaman Konsert Generasiku…Indie Band

Gambar Majlis Elyana Bertunang