in ,

Gossip Nubhan Bercinta Dengan Model Cina

Tengah-tengah surfing di internet pada tengahari ini, Budiey menerima emel dari seorang peminat Nubhan yang mana namanya dirahsiakan.

Dalam emelnya, disertakan beberapa keping gambar Nubhan bersama dengan seorang model berbangsa Cina yang mana menurutnya, Nubhan sekarang sedang hangat bercinta dengan seorang model yang menjadi model untuk video klipnya yang berjudul PICISAN.

Tak pasti la pulak apa nama model ni, cantik dan manis gak orangnya. Kalau betul Nubhan bercinta, tak kisahlah asalkan korang bahagia.

Elok gak tu, Nubhan pun fasih gak bercakap dalam bahasa Mandarin. So, tak jadi batu penghalang lah jika diorang nak intim.

Dengarnya, bibit-bibit percintaan bermula di lokasi itu iaitu di Kuantan dan mereka rancak berhubung sehingga kini. Model cina tersebut kini sering ke Kuala Lumpur untuk job modeling dan sering bertemu dgn Nubhan!

Budiey akan bertanyakan kepada Nubhan untuk pengesahan tentang perkara ini. Betul ke tidak Nubhan tengah bercinta? Atau sekadar gimik untuk menjadikan video klip PICISAN menjadi hype dan ditonton oleh orang ramai?

Teaser Muzik Video PICISAN:

Nubhan Bercinta

Nubhan Bercinta

Nubhan Bercinta

Nubhan Bercinta

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Charlotte Brockett International Senior Training Specialist

Iqram Dinzly Pengacara Jalan-Jalan Cari Makan