in , ,

Gigit Coklat 6 Bulan, Boleh Menang RM100,000?

Ganjaran hadiah bernilai RM 100,000 menanti untuk dimenangi tahun ini ditawarkan jenama coklat tempatan, Chocodap’s.

Ia direalisasikan menerusi kempen Grand Rewards Chocodap’s yang menawarkan pelbagai hadiah lumayan antaranya motosikal, telefon pintar termasuk barang kemas untuk dimenangi.

Bukan itu sahaja, kempen berkenaan juga bakal menyaksikan 10 pemenang bertuah bakal membawa pulang RM 1000 setiap seorang dengan jumlah keseluruhan RM 10,000.

Penyertaan kempen yang bermula bulan ini hingga Jun depan terbuka kepada seluruh ejen, dropship termasuk pelanggan.

Gigit Coklat 6 Bulan, Boleh Menang RM100,000?

Syaratnya, ejen, dropship atau pelanggan hanya perlu melakukan pembelian coklat keluaran Chocodap’s terutama produk terbaharu iaitu ‘Milk Chocolate Mini Bites’.

Pengasasnya, May Sarah Nadiah Meor Mohamad dan Mohamad Farhan Bin Mohamad Zainuddin selaku Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) menekankan, kempen ini sebagai inisiatif penghargaan kepada ejen dan dropship jenama itu.

Gigit Coklat 6 Bulan, Boleh Menang RM100,000?

“Tak susah untuk menang. Hanya perlu beli produk Chocodap’s, siapa tahu hadiah lumayan mungkin bakal jadi milik anda.

“Bukan itu sahaja, kami juga menyediakan peluang pendaftaran dropship secara percuma.

“Untuk info lanjut, anda boleh layari laman sesawang kami di www.chocodaps.com. Syarat dan terma boleh dirujuk di halaman berkenaan,” jelas pasangan suami isteri itu.

Dalam pada itu, mereka menambah, kempen ini merupakan anjuran kali ketiga sejak penubuhan syarikat.

Gigit Coklat 6 Bulan, Boleh Menang RM100,000?

Bezanya tempoh kempen kali ini dipendekkan ke enam bulan sahaja berbanding 12 bulan.

Hingga kini, syarikat ini memiliki lebih 55,000 agen dan ‘dropship’ berdaftar dengan dua gudang serta dibantu oleh 40 orang kakitangan.

Gigit Coklat 6 Bulan, Boleh Menang RM100,000?
Jenama Chocodap’s diusahakan May Sarah Nadiah dan Mohamad Farhan diiktiraf sebagai The Brandlaureate The World’s First Halal BestBrand E-Branding Award 2020 ini berasal daripada gabungan ‘chocolate’ dan ‘sedap’ dan legasinya bermula sejak 2015.

Jenama yang diiktiraf sebagai The Brandlaureate The World’s First Halal BestBrand E-Branding Award 2020 ini berasal daripada gabungan ‘chocolate’ dan ‘sedap’ dan legasinya bermula sejak 2015.

Gigit Coklat 6 Bulan, Boleh Menang RM100,000?
Gigit Coklat 6 Bulan, Boleh Menang RM100,000?

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Niezam Zaidi Mengaku Bersalah Miliki Dadah, Didenda RM4,000

TRAVEL

Jana Ong Tahun Baru Cina Peraduan Hari-Hari Mau Ong Nestlé