in , ,

Gambar Zarina Anjoulie Lavocah Pelakon Anak Pontianak Berparty Sakan

Gambar Zarina An-Julie watak utama drama anak pontianak, TV3 mula disebarkan melalui email dan di blog-blog hiburan.

Dari mana gambar yang tersebar ini diperoiehi? Budiey sendiri tidak tahu. Mungkin ada yang terbelek-belek di myspace milik Zarina An Juli ni. Siap disenaraikan sekali perangai negatif gadis yang membawa watak Mia. Beliau digambarkan terlalu liar dan sangat teruk atau dengan kata lain, sudah rosak? ZARINA AN-JULIE juga dikatakan telah membesarkan buah dada dan menagih dadah? Huh! Biar benar berita gossip ni. Dahsyat tu beb! Teruk betul tuduhan tersebut you all. Rasa macam tak percaya sebab nampak muka dia ni baik giler.

2067629522 B399F15212 O | 4

Yang lebih teruk lagi, ada yang kata Zarina adalah seorang penagih dadah? Huhu… sedihlah kalau berita ni benar. Sayang betul sebab Zarina ni cantik la jugek. Samada berita ini betul atau tidak, Budiey kurang pasti. Dari gambar kat bawah ni, korang nilai sendiri.

2067628138 5A836765D0 | 5
2067624870 008186C008 | 6
2067625666 3Ce189233A O | 7
2067625298 6Bc1A9E972 | 8

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Metamorphosis Dekna AF5

Asian Idol Program Terhebat Asia Jaclyn Victor Wakil Malaysia?