in

Gambar Tunang Gurutari Adam Corrie Lee Abdullah

Ramai pembaca dah tahu kan, penari terkenal Corrie Lee sudah pun bertunang. Hari ini, Budiey ingin menyiarkan gambar tunangnya.

Sedikit mengenai Corrie Lee
Corrie Lee memiliki 15 tahun pengalaman dalam bidang tarian. Memulakan kariernya apabila memenangi Peter Stuyvesant Dance Competition pada tahun 1995. Pada tahun 1999, beliau memenagi Big 2 World Dance Championship di Filipina.

Giat mengiringi persembahan artis-artis tempatan dan luar negara seperti di Konsert Ziana Zain On The Park, Konsert Anita Sarawak Bukit Jalil, Konsert Jordan Sam dan Konsert Jeffery Chang selain merupakan gurutari kepada Ziana Zain, Farah, Anuar Zain dan Dayang Nurfaizah.

Turut muncul di dalam drama TV dan filem antara lain Seriau, Spinning Gasing, Paloh, Siti Loan Shark, Gerak Khas The Movie 3, Kisah Abang dan Di Luar Bukan Syurga. Turut muncul dalam iklan-iklan komersil seperti Palmolive, Yamaha SS2 dan yang paling popular sebagai The Crook dalam iklan membanteras cetak rompak.

2871851327 9208A08Da8 O | 3

Comel

2871851499 49E77B169B O | 4

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Lirik Lagu Adinda Album Terbaru Dafi

Sekitar Pelancaran Primeworks Studios Sdn. Bhd