in , ,

Gambar Terkini Scha Alyahya & Awal Ashaari di Korea

Bagi Budiey, hari ini adalah hari pertama trip bersama krew produksi traveloque bersama AirAsiaX yang dihoskan oleh Awal Ashaari. Tapi bagi Awal Ashaari dan krew produksi, hari ini adalah hari yang ke 11. Sekarang kami masih lagi berada di The Lexington Hotel di mana kami menginap satu malam sahaja kat sini.

Jam 7 pagi dah kena bangun kerana masa untuk check out dari hotel ini pada jam 8 pagi dan kami sekarang menaiki sebuah bas pelancong dan menuju ke sebuah resort Su Won di Seoul. Cuaca kat Seoul ni tak lah sejuk sangat pun. Tapi dengarnya, suhu kat tempat kitorang nak pergi ni, sangat sejuk sebab kawasan pergunungan.

Ini adalah gambar pertama Awal & Scha (SchaAwal) dari lensa kamera Budiey. Gambar Scha dan Awal ini masih lagi kosong tanpa make up. Lihatlah Awal terpaksa usung sendiri 3 buah beg yang dibawanya. Beginilah setiap hari kata Awal kena berpindah dari satu tempat ke satu tempat. Walaupun ada pengurus sendiri, Awal tetap lakukan kerja-kerja angkut mengangkut ni dengan tulang empat keratnya. Ingat senang nak jadi artis. Huhu.

Semua gambar ni dah pun Scha tengok dah pun. Haha, setuju sangat dengan kata Scha, very the Hollywood. Best gak tengok gambar candid ala paparazzi tambah pulak Awal & Scha bergaya dengan fesyen Automn style. Baru perasan diorang ni pakai dengan warna sedondon. Pasangan ideal la katakan.

Awal Asshari Scha Alyahya

Awal Asshari Scha Alyahya

Awal Asshari Scha Alyahya

Awal Asshari Scha Alyahya

Awal Asshari Scha Alyahya

Awal Asshari Scha Alyahya

Awal Asshari Scha Alyahya

Awal Asshari Scha Alyahya

Awal Asshari Scha Alyahya

Awal Asshari Scha Alyahya

Awal Asshari Scha Alyahya

Awal Asshari Scha Alyahya

Awal Asshari Scha Alyahya

Awal Asshari Scha Alyahya

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Traveloque Korea Bersama Awal Ashaari & Scha Alyahya

Scha Awal 2020 | 23

Gambar Awal Ashaari & Scha Alyahya Dalam Bas Semasa Korea Trip