in ,

Gambar Terbaru Nubhan AF di Sidang Media Separuh Akhir Muzik-Muzik

Eksklusif untuk peminat Nubhan, Budiey siarkan gambar-gambar yang Budiey rakam ketika sidang media Separuh Akhir Muzik-Muzik pada hari khamis lalu. Sejak dua menjak ni, Budiey ada dengar Nubhan bercinta dengan Stacy. Mereka dikatakan bercinta ketika menjayakan tele-filem berjudul Ada Cinta Di Hari Raya yang disiarkan pada hari raya puasa lalu.

Malah, masa bercuti di Gold Coast, Australia, Nubhan dan Stacy nampak macam belangkas.

Tapi ini komen Nubhan apabbila dikaitkan dengan Stacy:

“Memang saya dan Stacy sangat rapat sejak bersama di AF6. Kiranya teman tapi mesra la hehehe. Orang ingat kami bercinta sebab masa berlakon itu kami feeling betul-betul watak yang diberikan. Walaupun lakonan kami kaku tapi kalau orang dah kata kami ni nampak macam orang bercinta, tu maknanya lakonan kami menjadi.

Sekarang ni, kalau kitorang tak jumpa, kami selalu gak la berSMS dan calling-calling. Tapi biasanya kami akan berhubung kalau nak bincang pasal kerja. Untuk info semua, hubungan kami memang setakat kawan sahaja buat masa sekarang. Tak lebih dari itu. Yang penting saya happy berkawan dengan Stacy sebab dia ni gila-gila sikit.”

3051985860 1010Ee9258 | 4

Young & Fresh

3051149241 6Ca4F9369B | 5

Pink & Black?

3051989430 Dd245F14A6 | 6

vibrant unique Nubhan

3051990144 52F3485Bd9 | 7

Peace

3051153071 F0C1Cf3177 | 8

Thinking

3051988170 6E48Daed08 | 9

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

KOLEKSI NASYID PUJI-PUJIAN

Tanaka Chie & Yu Chen Fan aka Van Fan at KL International Film Festival 2008