in

Gambar Suprise Hari Jadi Ziana Zain @ Hotel Le Meridien Kuala Lumpur

Bukan sekadar dijemput untuk melancarkan Set Mandalay Rubies yang bernilai RM3.8 juta, malah hari jadi Ziana Zain yang sebenarnya jatuh pada 2 Mei turut diraikan oleh Rafflesia selaku penganjur. Bertuah betul kak Ziana. Berlangsung dalam majlis yang meriah yang dihadiri oleh kawan rapat, pereka fesyen terkemuka seperti Rizalman, Rizman Ruzaini, adik Ziana, sang penyanyi bersuara lantang; Anuar Zain, ada Nora, ada Farawahida, ada Fazli Zainal dan para media, begitu membuat Ziana Zain terharu.

Berlangsung di pada jam 8 malam di The Grand Salon, tingkat 8, Hotel Le Meridien Kuala Lumpur para hadirin dijamu dengan menu makanan yang enak-enak.

Apa-apa pun, Budiey dan semua pembaca Sensasi Selebriti nak ucapkan selamat hari jadi yang ke-40 untuk Kak Ziana! Semoga panjang umur dan murah rezeki ya… hehehe walaupun besok, tapi hari ni dah boleh ucap dah kan. Tak salah.

Kek hari jadi Ziana Zain yang ke-40

Sebelum majlis menerima kedatangan Kak Ziana, ada persembahan miming dari ala Patung Kertas ini. Sebijik macam Ziana Zain. Tapi sorry ya, Ziana Zain taklah seseksi macam nih!

Bersama rakan artis yang turut hadir. Budiey akan letak banyak lagi gambar majlis yang berlangsung semalam. Tunggu ya! Jap lagi, Budiey nak ke pejabat Akademi untuk ambil pass tiket media untuk Anugerah Industri Muzik. Caw cin cawwww…

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Ashraf Muslim Pegang Watak Mak Nyah @ Teater Patung Kertas

MARI BERDANSA BERSAMA SO YOU THINK YOU CAN DANCE MUSIM KEDUA!