in

Gambar Siti Nurhaliza di Fashion Show Raya 5tars

Gambar Dato’ Siti Nurhaliza jadi muse untuk rekaan Rizman Ruzaini di Fashion Show Raya 5tars

Pertunjukan fesyen bertemakan baju raya oleh 5 orang pereka terkenal yang menggelarkan diri mereka 5tars telah pun berlangsung semalam di Menara KL, Kuala Lumpur. Mereka terdiri dari nama-nama besar iaitu Hatta Dolmat, Rizman Ruzaini, Nik Erwan Roseli, Zery Zamry dan Hazwani Osman. Kalau nak tahu, 5tars (5 bintang?) adalah satu team kolaborasi dari 5 pereka muda berbakat yang bersabahat baik semenjak mereka belajar di kolej lagi. Mereka ini adalah graduan UiTM yang percaya dengan adanya team seperti ini dapat mengeratkan lagi persabahatan di samping dapat mengukuhkan lagi nama dalam industri peragaan fesyen.

Penyanyi terkenal, Dato’ Siti Nurhaliza tampil serba hitam dengan pakaian anggun bertemakan Eid-ul-Fitri at Tiffany’s. Rekaan ini diinspirasikan oleh Rizman Ruzaini dari stail Hollywood zaman 60an. Budiey rasa, rekaan ini nampak klasik namun, masih tak ketinggalan ada ciri-ciri elegan dengan sofistikated moden dengan hiasan mewah.

Siti Nurhaliza

Siti Nurhaliza

Siti Nurhaliza

Siti Nurhaliza

Siti Nurhaliza

Siti Nurhaliza

Siti Nurhaliza

Siti Nurhaliza

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Erra Fazira di Fashion Show Raya 5Stars

Movie Day Out Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules