in ,

Gambar Shahz Jaszle di Lokasi Filem Rentaz

Gambar Shahz Jaszle di Lokasi Filem Rentaz

Sebelum datang ke Penang, Budiey tak diberitahu pun siapa barisan pelakon filem Rentaz arahan Mamat Khalid. Tapi sebaik sahaja sampai di sini, barulah dapat mengetahui pelakon yang membintangi filem bercorak thriller seram ini.

Antara yang membintanginya ialah pelakon Shahz Jaszle. Menurut Mamat Khalid, dia ada sebab tersendiri kenapa dia memilih Shahz Jaszle. Pertama kali melihat kelibat pelakon lelaki muda ini di set, terdetik juga ooo patutlah pelakon Maria Farida terpikat dengan budak ni. Macho orangnya. Tapi setelah beberapa hari bekerja dengan beliau, Mamat Khalid merasakan pelakon ini boleh pergi lebih jauh dan berjaya dalam bidang lakonan sekiranya beliau mengekalkan sikap disiplin yang tinggi dan mutu lakonan yang lebih profesional serta menghormati orang yang lebih tua.

Dalam filem Rentaz, Shahz Jaszle membawa watak sebagai ahli bikers yang menggelarkan diri mereka sebagai Rentaz.

Shahz Jaszle

Shahz Jaszle

Shahz Jaszle

Shahz Jaszle

Shahz Jaszle

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Lawatan Media di Lokasi Pengambaran Filem Rentaz

Gambar Miera Liyana di Lokasi Pengambaran Filem Rentaz