in ,

Gambar Selebriti di Prebiu Media Filem Raya Tak Jadi

Jam 11 pagi semalam telah berlangsung Majlis Prebiu Media untuk filem Raya Tak Jadi arahan Prof Madya A. Razak Mohaideen di Cathay Cineleisure, Mutiara Damansara. Ramai selebriti dan pelakon filem ini yang hadir dan ini gambar Selebriti yang sempat Budiey ambil semasa Prebiu Media Filem Raya Tak Jadi.

Filem ke 32 arahan Prof Madya A. Razak Mohaideen ini tidak bernasib baik kerana tidak mendapat tarikh tayangan pada 1 Syawal di mana biasanya mana-mana filem akan mendapat kutipan sangat tinggi pada musim perayaan. Isu ini menjadikan Prof Madya A. Razak Mohaideen sangat terkilan dan diluahkan beliau semasa berucap di khalayak hadirin di dewan menonton.

Budiey rasa, mana-mana pengarah sekalipun akan rasa kecewa apabila filem yang mempunyai tema atau konsep tertentu tidak diberikan perhatian sewajarnya oleh pihak Syarat Wajib Tayang (SWT) seperti mana berlaku pada filem terbaru arahannya, Raya Tak Jadi. Sebelum ini, beliau pernah melahirkan sebuah filem bertemakan raya iaitu I Know What You Did Last Raya tapi ia bernasib baik kerana mendapat slot pada 1 Syawal.

Filem yang turut menampilkan pelakon Noreen Nor ini telah menjalani pengambaran di sekitar Kuala Selangor, Shah Alam dan Kuala Lumpur dan menurut Prof Madya A. Razak Mohaideen, beliau sangat berpuas hati dengan gandingan pelakon dan pelawak Saiful Apek dan Johan Raja Lawak dalam filem ini.

Filem ini akan ditayangkan di pawagam di seluruh Malaysia mulai 15 September 2011. Kepada pembaca yang ketinggalan, sila baca sinopsis & lihat gambar-gambar menarik sepanjang pengambaran filem Raya Tak Jadi kat SINI.


Pelakon Raya Tak Jadi

Saiful Apek

Pelakon Raya Tak Jadi

Johan Raja Lawak

Pelakon Raya Tak Jadi

Wan Sharmila

Pelakon Raya Tak Jadi

Azlee

Pelakon Raya Tak Jadi

A. Latif Mohaideen

Pelakon Raya Tak Jadi

Pengarah & pelakon Datuk Jalaluddin Hassan

Pelakon Raya Tak Jadi

Mia Sara Nasuha

Mia Sara Nasuha juga turut hadir menonton

Pelakon Raya Tak Jadi

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Vokal Bukan Sekadar Rupa TV3

Johan Raja Lawak Jadi Penyampai Tetap Radio Era