in

Gambar Selebriti di Malam Gala Filem Lagenda Budak Setan 2 Katerina

Gambar Selebriti di Malam Gala Filem Lagenda Budak Setan 2 Katerina

Pada jam 8 malam, hari Isnin lalu (27 November 2012) lalu, telah berlangsung Malam Gala Filem Lagenda Budak Setan 2 Katerina.

[pullquote align=”right”]Ramai juga peminat yang sudi membeli tiket di mana mereka dapat menonton bersama selebriti.[/pullquote]

Harga tiket mahal la sikit, tapi tak kisahlah sekali sekala kan?

Antara pelakon filem ini yang hadir ialah Farid Kamil, Maya Karin, Bront Palarae dan ramai lagi. Diana Danielle juga hadir menemani suaminya yang juga menerajui watak Kasyah dalam filem ini. Budiey percaya ramai media sedang mengejar dan mencari Diana Danielle untuk menemubual beliau sejak berita gembira beliau hamil setalah 16 hari berkahwin dengan Farid Kamil.

Selain itu, Budiey telah pun menerima jemputan untuk ke Majlis Resepsi Farid Kamil dan Diana Danielle yang akan diadakan di Putrajaya pada hari Sabtu ini.

Anda sudah menonton filem Lagenda Budak Setan 2 Katerina? Apa pendapat anda? Sila lontarkan pendapat anda di ruangan komen ya?

Gambar kredit buat pemilik lensa Mistahery. Tq Hery!

Farid Kamil Maya Karin

Farid Kamil Maya Karin

Farid Kamil Maya Karin

Farid Kamil Maya Karin

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Siti Nurhaliza Mahu Kumpul RM100Ribu Bantu Kanak-Kanak Sakit Jantung

Maybelline New York Introduces Its Rocking Range Of Jewel Lipsticks