in , ,

Adakah Ini Gambar Seksi Fasha Sandha Tersebar di Internet

Selepas peristiwa ada mata-mata yang nampak Fasha Sandha bersedih di Anugerah Skrin, semalam, ada kelibat yang nampak Fasha Sandha bergembira sakan pulak di KLIFF yang berlangsung di PWTC.

Dalam pada itu, Budiey dapat cerita terbaru pasal Fasha yang dapat projek besar untuk tahun 2009. Tak tahu la projek apa. Itu kena tunggulah tahun depan. Kalau betul dapat tawaran berlakon ke, jadi duta produk ke… harap Fasha masih mesra dengan media. Dengar cerita ada satu masa, Fasha Sandha tidak membalas lambaian seorang media di satu majlis sehinggakan media tu berkecil hati. Mmm, apa-apa je lah, asalkan Fasha bahagia.

Ops… satu lagi, rupa-rupanya gosip katanya Fasha Sandha nak kahwin dengan bekas suami Nora Danish pada bulan Disember tu hanyalah gossip liar semata. Tak betul!

OKlah, Fasha… harap awak ceria-ceria selalu. Jap, gambar ni u seksi sangatlah. Nampak lurah tu…. ish ish…

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Perubahan Dalam Anugerah Industri Muzik Malaysia 2009

Gambar Kamal Adli Pelakon Drama Bio-Nik di TV3 2009