in

Gambar Sebalik Tabir Pembikinan Video Klip Bebas The Azenders

Pengambaran muzik video Bebas telah pun berlangsung beberapa bulan yang lalu. Lagu Bebas telah berjaya dipilih untuk mempromosikan sebuah filem arahan terbaru Osman Ali iaitu JIWA TAIKO.

Pembikinan muzik video ini dibuat di sebuah bangunan tinggal di Bangsar, Kuala Lumpur. Jika anda tonton muzik video BEBAS, pasti akan tahu lokasinya kat mana.

Semoga dengan OST Filem Jiwa Taiko ini dapat memberikan impak kepada kumpulan baru yang mahu naik ini. Meskipun grup ini terkenal dengan vokalisnya SAM yang juga menjadi vokalis untuk kumpulan Bunkface pada masa yang sama, namun The Azenders dilihat sebagai satu kumpulan yang agak unik. Kiranya, Sam ini kawin dua la ya sebab dia boleh jadi vokalis Bunkface dan dalam masa yang sama dia boleh pergi jamming dengan The Azenders. Masyuuuuk.

Kat bawah ini ada beberapa foto di sebalik tabir pembikinan muzik video BEBAS.

Budiey: Awal Ashaari dan Scha Alyahya akan bernikah esok di Hotel Pullman Putrajaya. Pasti mereka tengah berdebar-debar saat ini kan?

The Azenders

The Azenders

The Azenders

The Azenders

The Azenders

The Azenders

The Azenders

The Azenders

The Azenders

The Azenders

The Azenders

The Azenders

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Profile Rahim Maarof The Godfather Of Rock

Gambar Anak Angkat Stacy Bernama Bella Valentina