in ,

Gambar Ratu Rock Ella di International Tiger Summit Russia

Rasanya ramai yang dah tahu, Ratu Rock Malaysia iaitu Ella telah mengadakan persembahan di Mikhailovskiy Theatre, International Tiger Summit Russia pada 21-24 November 2010 lalu. Budiey di sini ingin mengucapkan tahniah buat Ella atas satu lagi sejarah kejayaan yang tercipta ini. I’m proud with you!! You’re the best, Ella. Love you! 🙂

Tahniah Ella kerana terpilih mewakili Malaysia untuk menyanyi di Konsert Let’s Help the Tiger band nya The Love Beggars. Budiey dikhabarkan, konsert amal ini diadakan sempena St Petersburg International Tiger Summit yang diadakan di Russia pada tahun ini.

Antara artis dari negara lain termasuklah Liu Xiu Jun dan Wang Feng dari China. Tetamu selebriti yang hadir untuk summit ini seperti Pretty Zinta, Pierce Brosnan dan ramai lagi.

Diadakan dengan kerjasama pemuzik rock Russia, Ilya Lagutenko, yang merupakan penyanyi utama Mumiy Troll. Ella juga turut berpeluang bertemu dengan Perdana Menteri Russia, Vladimir Putin semasa sidang akhbar dan ucapan pembukaan pada 21 Nov.

Tiger Summit dianjurkan oleh Dana Hidupan Liar Sedunia (WWF) merupakan sebuah persidangan bagi membincangkan cara terbaik menyelamatkan kepupusan harimau di dunia ini yang bermula pada 21 November selama empat hari. Selain Malaysia, antara negara lain yang turut serta ialah Thailand, Myanmar, India, Kemboja dan China.

Kata Ella:

Saya sangat gembira kerana penganjur bukan main pilih sebarangan sebaliknya mereka lihat pencapaian yang kita dah buat, apa penglibatan kita juga dalam aktiviti-aktiviti kemasyarakatan serta pelbagai lagi.

Terpilih bagi saya satu bonus kerana saya akan menghiburkan masyarakat dunia yang hadir bagi satu tujuan iaitu mahu menyelamatkan species harimau di dunia ini. Selain dapat bertemu artis-artis Hollywood popular antaranya yang saya dengar akan hadir ialah Leonardo DiCaprio, Angelina Jolie dan Harrison Ford.

Tahniah sekali lagi buat Ella~

Gambar ini diambil dari Fanpage Ella.

Ella di Rusia

Ella di Rusia

Ella di Rusia

Ella di Rusia

Ella di Rusia

Ella di Rusia

Ella di Rusia

Ella di Rusia

Ella di Rusia

Ella di Rusia

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Fesyen Erra Fazira Rekaan Hatta Dolmat

Gambar Red Carpet di Party 20 Eh! Yang Anggun Part 1