in , , , , ,

Gambar Rakaman Mentor Raya 2009

Pada 27 Ogos lalu telah berlangsung rakaman khas Mentor Raya di Restorang Seri Melayu, Jalan Conlay. Semua mentor untuk musim kali ini datang bersama dengan protege mereka untuk menyanyikan lagu raya dalam program raya berkonsepkan santai dan padat dengan elemen hiburan. 

Mentor Raya sudah pastinya tidak lengkap tanpa persembahan-persembahan menarik dan diserikan lagi dengan pemakaian busana tradisional yang indah daripada artis dan protege yang terbabit dalam episod khas ini. Antara lagu-lagu evergreen Raya yang dipersembahkan ini ialah Suara Lebaran, Indah Di Hari Raya, Cahaya Aidilfitri, Satu Hari Di Hari Raya dan Setahun Sekali. Ini merupakan santapan istimewa lebaran bagi peminat-peminat Black khususnya, jadi jangan lepaskan peluang untuk menonton program menarik ini

Awie bersama protegenya, Keena dalam program realiti sensasi Mentor musim ketiga tampil dalam rakaman khas tersebut dan mempersembahkan lagu-lagu malar segar Raya. Antaranya, ‘Suara Lebaran’, ‘Indah Di Hari Raya’, ‘Cahaya Aidilfitri’, ‘Satu Hari Di Hari Raya’ dan ‘Setahun Sekali’.

Jangan lupa untuk tonton program raya ini pada 27 September (Raya ke-7), jam 9.00 malam, hanya di TV3.

Mas Idayu

Adibah Nor

Ajai

Lah VE

Jaclyn Victor

Awie

mentor raya black

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

THE FINAL DESTINATION The 1st 3D Live Action Horror Movie in Malaysia

Trivia: Siapa Nama Penyanyi Singapura