in , ,

Gambar Pra Perkahwinan Awal Ashaari & Scha Alyahya

Gambar Pra Perkahwinan Awal Ashaari & Scha Alyahya yang romantis banget gitu dehhhh! Iya kan?

Kepada pembaca yang belum melihat gambar-gambar pra kahwinan Scha & Awal yang dirakam oleh CandidSyndrome.com di stesen KTM, nah Budiey tampal kat sini.

Berikut adalah sebahagian info menarik tentang Pre-Wedding Schawal ini:

  1. Konsep ala-ala pearl harbour…boleh lah. Tapi sebenarnya dia nak buat macam pahlawan.
  2. Mula nak buat ala-ala perajurit, last2 tak dapat baju tentera betul, kita modify sendiri baju tu jadi macam baju army pilot pula
  3. Lokasi yang orang nampak macam kapal terbang tentera tu sebenarnya kita ambil di gerabak keretapi barang. Panas betul dalam tu. Berpeluh.
  4. Gaya manipulasi dan extreme color grading ni antara kelainan yang CandidSyndrome mahu bawakan dalam perkahwinan selebriti ini.
  5. Menggunakan khidmat pakar manipulasi dari Indonesia, Anto Piliang
  6. Jangkamasa shooting hanya kurang 2 jam, make-up sahaja 3 jam. Make up lebih lama dari shooting.

Sebahagian gambar-gambar ini dibingkaikan dan dipamerkan semasa majlis resepsi Schawal yang lalu.

Pra Perkahwinan Scha Alyahya &Amp; Awal Ashaari
Pra Perkahwinan Scha Alyahya &Amp; Awal Ashaari
Pra Perkahwinan Scha Alyahya &Amp; Awal Ashaari
Pra Perkahwinan Scha Alyahya &Amp; Awal Ashaari
Pra Perkahwinan Scha Alyahya &Amp; Awal Ashaari
Pra Perkahwinan Scha Alyahya &Amp; Awal Ashaari
Pra Perkahwinan Scha Alyahya &Amp; Awal Ashaari
Pra Perkahwinan Scha Alyahya &Amp; Awal Ashaari

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Tune Hotels Goes on Sale from RM1 A Night

Gambar Acara Makan Beradab Majlis Persandingan Scha & Awal