in

Gambar Perkahwinan Pengulas Sukan TV3 Abu Bakar Atan

Tahniah! Selamat pengantin baru kepada bekas suami Dang Suria dan juga penyampai sukan di Buletin Utama TV3, Abu Bakar Atan. Semoga kekal ke akhir hayat.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Mak ai,tebalnya makeup pengantin pompuan tu…apepe pun..
    Selamat pengantin baru kepada Abu Bakar Atan..kali yg ke2…
    semoga jodoh kali ini akn kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. ~amin~..

  2. ANNA… bkan Rita .. tpi Dang Suria – pmbaca berita TV3 dlu.. Hmm .. apa crita Dang Suria lani ek?

    Ex hubby Rita yg kt Scoreboard tu .. TV3 gak.. 12.30mlm. Klau x silap nama Akbar. (klau trsalah .. x ada lk yg mnggila kt sni ek!!)

  3. emmm…sori nyampuk kalo tak betul leh tlg betulkan, ex-hubby dang ni kawin kali ketiga la… time kawin ngan dang dolu, depa berdua ni janda-duda…

  4. lor silap orang. Dah ada tulis kat atas sana. macam mana boleh tak perasan. xcited sangat kot. tq HONEYBEE atas pembetulan. neway SELAMAT PENGANTIN BARU MOGA KEKAL SELAMANYA

  5. mak datok…. dah macam opera cina dah aq tgk bini ab atan ni… yg problem nyer telinga lain muka lain… dah mcm kuda belang dah… heheh opss terlebey suda

  6. huhuhuh mmg kelakar lar korg ni… dah jd satu hal lak pasal make up die…. tp mmg betul lar dah macam kuda belang buat opera cina dah… dah nak buat camner mesti mak andam die bekas pelakon opera cina… huhuhuhuhuhu kesian aq tgk

  7. Buah kurma !!!

    Kenapa muka isteri nya tu macam wayang pekji ??!
    Macam cerita Ju-on pun ada..
    Itu bedak ke kapor ?
    wekekekeke !

    Selamat Pengantin Baru..
    Semoga mahligai di bina berkekalan sampai ke syurga..
    Ameen …… 🙂

  8. bini dia nama warda keje kat Quality Hotel jadi secretary….umur 32 thn…masih anak dara lagi… ..ade ape2 lagi tak yg tertinggal info…kalo ade sape 2 yg nak tambah silakan…Abu bakar atan tu kawin kali ke-3….setahu dgn Dang Suria je……ape2 pon Slamat Pengantin BAru…

  9. Ini bini dia no 3 la. Aku kenal bini no 1 dia. Dah kaya raya dan berhati mulia. Anak-anak pun ramai dan comel-comel semuanya, termasuklah anak dengan si Abu Bakar Atan tu!!!!!

  10. dah ade anak rupanye abu bakar atan tu…dgn dang suria ade anak ke…kalo tak silap ade sorang anak kan dgn hasil perkahwinan dia dgn dang suria….uhhuhhuhu

  11. anak dengan bini no 1 dah besar – dah masuk universiti – dengan dang suria pun ada satu juga rasanya.

  12. make up tebal juga lah tapi bukan salah dia make up dia mcm tu.
    tak kisah lah benda tu suma
    yang penting dah selamat sejahtera pun.. tak kisah lah AB atan tu
    kawin kali ke 2 atau kali ke 3 kali, jodoh ditentukan Allah.
    apa apa pun, selamat pengantin baru. semoga kekal ke akhir hayat
    – cepat cepat dapat baby ye…. hheee

  13. my friend satu UITM dgn wife abu bakar tu. budak secretarial course.
    i pernah tengok dia masa she datang raya rumah my friend raya
    tahun lepas. cantik orangnye, kecik molek je. belum pernah kawin
    lah.. abu bakar dapat anak dara 🙂

    SELAMAT PENGANTIN BARU ABU BAKAR ATAN & ISTERI.

  14. ini bukan pekahwinan kedua atan malah yang ketiga…..anyway semoga ia berkekalan..aku sedih amat bila dia pisah dgn kak Dang…Kak Dang tu dulu
    senior aku kat sekolah rendah…aku suka dia sebab dialah pengawas yang lemah lembut masa sekolah dulu..aktif dalam sukan dan seni…semoga kak dang pun ketemu calon suami yang sesuai…

  15. sape laa tukang make up pengantin ni.. “kejam” sungguh…
    hmm nama wife dia ni wardati… org shah alam… rasanya around 34yrs old

  16. first thing congratulation to warda n abu bakar atan
    semoga berbahagia hingga ke anak cucu…
    x kisahlh aper org nak cakap…
    yg penting bahagia…
    yg lain tue very the jaelous lah tue u ollz…
    hehehe…

  17. Guess What!!! ternampak bakar & wife & daughter kat cinema last nite! the wife totally different dgn gambar kat sini. cantik gile… betuulah.. kejam tukang make up tu.. jeles kat wife bakar kot.. tukang make up mesti tak cantik… heheheheheheh. anak bakar pun comel & berkepit je dgn wife bakar. baguslah mcm tu. anak dapat terima mak baru.. bakar pun nampak loving dgn wife & daughter.

    semoga berkekalan hingga akhir hayat!

  18. marilah sama-sama kita mendoakan yang baik-baik sahaja daripada
    membuang masa mengata orang. sepatutnya kita bersyukur orang mendirikan masjid kerana itulah yang dituntut Allah malangnya kita lebih suka melihat orang membuat maksiat. cermin diri kita terlebih dahulu sebelum melabelkan orang dengan pelbagai gelaran. tempatkan diri kita ditempat orang itu dan bayangkan perasaan orang yang dikata, dikutuk itu. pastinya tidak dapat kita bayangkan kerana lebih seronok mengata akan kekurangan orang lain dari mengakui kekurangan diri sendiri. setiap perkataan buruk yang keluar dari kita pasti akan dibalas Allah dengan balasan yang setimpalnya. renungkan lah.

  19. La… aku kenal la orang ni…. keje sekehteri kat Quality…. Anak dara ke ???????? Wa and quality people je yang tau…..

  20. 5% org quality je yg tau dia kawin ni..senyap2 je.takut jatuh saham kot.tk elok la mcm tu kan..benda baik.nnti time pregnant pun nk nafikan..ubah2 la perangai tu

  21. Lantak dia lah.. apa hal lah yg korang sibuk sangat ni. sekarang satu malaysia dah tau dia orang tu kawin.. orang yang sibuk cakap tu
    dah kawin ke? kalau dah, jaga je lah rumah tangga tu. sekarang ni
    banyak dugaan rumah tangga. asik dok jaga hal orang, hal sendiri tak terjaga

  22. kepada pengantin ni, semoga bahagia selalu & kekal ke
    akhir hayat. pedulikan cakap-cakap mereka yang busuk hati
    dan dengki ni. tak rugi sebiji beras pun kalau tak ambik port
    pasal diaorang ni.

    dunia dah nak kiamat tapi masih tak abis-abis nak mengata hal
    orang. tak takut kena makan bangkai ke kat akhirat esok?

  23. kepada kedua pengantin, semoga berkekalan ke akhir hayat. tak payah ambik port dengan kata-kata mereka yang busuk hati & dengki ni.

    dunia nak kiamat tapi manusia ni tak abis-abis mengata hal orang. tak
    takut kena makan bangkai ke di akhirat esok??..

  24. anyway…slamt pngantin barulaaaa…..
    semoga kekal ke akhir hayat….
    bini dia pakai bedak tebal sangat…hasben dia plak langsung tak pakai apa2…..hehehehe

  25. heeee…. hasben gelap sangat sebab tu tak nampak bedak kot… selalu tengok Abu Bakar kat tv nampak besar & tinggi tapi nampak in live – rendah je ..

    whatever lahhhh.. slmt perantin baru!!!

  26. betul ke cite dang suria nak kawin dgn ad samat penulis lirik tu? baguslah kalau betul. semalam baru tengok dang berlakon dalam waris jari hantu.
    ok juge lakonan dia. boleh jadi full time pelakon..

    all the best utk abu bakar & isteri & anak, all the best to dang suria & ad samat, all the best utk semua yang bersusah payah melakar idea di sini juge..

  27. br ada masa baca komen lain..emmm..byk maklumat yg korang tau ye..korang dulu dok satu umah ke?? quality tu hotel quality kle?

  28. Wati.. kau relax je.. biar la ape org nak kata.. janji glamor you.. semoga bahagia brsama suami hingga akhir hayat.. lama tak jumpa kau.. miss you.. n good luck..

  29. Blog ni diwujudkan untuk ucapan tahniah tapi dah jadi lain pulak.
    lagi maju teknologi, lagi mundur rupanya bangsa kita – sibuk nak
    ambil tahu hal orang lain. banyak pulak info yang diberikan.

    bila dikata orang perempuan ni kaki mengumpat, marah… tapi
    hakikatnya confirm memang kaki mengumpat.

    TAHNIAH KEPADA ABU BAKAR ATAN & ISTERI, MASIH BELIM TERLAMBAT UNTUK UCAPAN SELAMAT PENGANTIN BARU.

  30. Semlm aku pegi tgk final FA Cup 2009 Selangor vs Kelantan. Belakang aku AB Atan with his wife. Nak betul kan sikitlah kat sini.. Isteri dia..ape nama? Oh..Warda ye.. mmg cerah orang nyer… manis dan tidak sombong… mcm tu jugak dengan abang AB Atan tu.. kitorang siap bergambar… they all sporting.. Aku mulanya tak tahu langsung yang dia dah bernikah.. baru sekejap ni aku tahu…sbb pi search kat website… tapi atas sbb lain..bukan nak menyibuk pasal sape perempuan yang dia bawak tu..hehe…renung2 kan dan selamat beramal!…

  31. adik aku ada buat practical training kat tv3 baru2 ni. under sport department. adik aku selalu cerita yang Abu Bakar ni garang tapi kerja
    cepat & tak kisah kongsi ilmu. pernah aku ikut adik aku tengok game bola staff2 di tv3 dan abu bakar turut main bola dgn staff tv3. terror main bola….. Wife dia pun ada datang tengok game tu. elok je aku tengok wife dia tu. cantik jugak orangnye…. think positive kata dia tengok FA Cup dgn wife dia. elok lah tu… kemana dia pergi, dia bawa wife dia sama..

    ex-wife pulak bila nak kawin, dah heboh bercuti dgn bf – elok lah kawin.
    buat benda baik… selamat sikit dunia ni. taklah disebabkan perangai
    buruk org2 seperti ini, tulah nya kena pada seluruh umat muhammad.

    aku setuju dgn think positive….pada yang suka kutuk orang itu ini, elok lah renung2 sikit & beramal. orang yg dikutuk tu bahagia je nampaknye, kita yg mengata dok kumpul dosa… wallahualam…

  32. tahniah! aku baru tau abu bakar atan kawin. terbaca dalam majalah kat umah makcik aku. alhamdullillah. syukur..

    otai.. dia garang dengan staff je kot, dengan bini sure sayang tu..

    aku pun heran lah dgn orang orang ni, sibuk nak cakap pasal hal abang bakar kita ni. aku suka dia kawin dari buat benda yang tak baik. mcm ex-wife dia tu, belum apa2 dah heboh gi holiday dgn boipren dia. tak ke buruknye perangai tu… ish, tak malu kat anak & family ke???

    lagi satu, yang heboh sangat pasal bakar & bini dia tu nape? buruk ke, cantik ke, hitam ke, coklat ke, tu kan semua kejadian Allah, apa yang dipertikaikan.. baguslah kalau yang bercakap tu, putih melepak, cun melecun tapi.. tak yah la kutuk orang pulak.. buruk buruk dia pun dia selebriti, ko tu… yang ado…… lu pikir lah sendiri!!!!!!

  33. semalam i nampak abang bakar baca news. nampak muda lah semenjak kahwin baru ni. anyway, baru-baru ni i went to this one shopping mall – ternampak ex-wife with her male friend. having tea time & smoking time together. gedik betol pompuan tu, especially when she saw people looking at her. perasan!! orang tengok dia disebabkan kegedikkan dia tu. dengar cerita sampai bercerai her male friend disebabkan scandal dgn dia. hebat!! sampai runtuh masjid orang dibuatnya.

    kepada abang bakar, selamat mendirikan masjid dan kepada pompuan gedik tu, selamat merutuhkan masjid.. hahahahaha…

    renung-renungkan
    dan selamat beramal 😉

  34. saya anak abu bakar … sheila89 , my mama tak smoke la . jangan talk bad about my mother . and yang semua orang ni cakap my mak pergi cuti dgn her BF , thts her husband la . i pun ikut . and her male friend tu her best friend since tadika . anyway MY MAMA DOES NOT SMOKE !!!! And thank you shidah , for saying im cute 🙂
    I HATE YOU SHELA89

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Program Baru Astro KATANYA BAKAL GAMIT MEMORI PEMINAT AF

Profile & Biodata Selebriti & Pelakon Hans Isaac