in ,

Gambar Pelakon Debunga Lalang di Majlis Ramah Mesra Bersama Media

Pada 27 Disember yang lalu, satu majlis ramah mesra media bersama para pelakon yang membintangi drama terbaru TV3 iaitu Debunga Lalang telah diadakan di Sri Pentas.

[dropcap]R[/dropcap]amai juga pelakon yang hadir untuk memeriahkan acara. Antara pelakon yang membintangi drama ini ialah Noorkhiriah, Zul Ariffin, Ku Fridah, Wan Sharmila, Tunku Hanis, Esliza Loy, Faralyna Idris, Ungku Ismail, Delimawati, Maizatul Rafika, Dzreena Delaila dan Hanafi Rahmat.

Drama Debunga Lalang yang akan disiarkan di Slot Azalea ini dihasilkan oleh sutradara Azma Aizal Yusoof dan nukilan skrip oleh Nieza Nahar. Kepada peminat drama Malaysia, jangan lupa tonton drama ini mulai  2 Januari 2013, setiap hari Isnin hingga Khamis jam 4.00 petang di slot Azalea, TV3.

Untuk membaca sinopsis, sila layari: Sinopsis Drama Bersiri Debunga Lalang

Berikut kat bawah ni, adalah dua tiga keping Gambar Pelakon Debunga Lalang di Majlis Ramah Mesra Bersama Media. Korang layannnzzzz. Wan Sharmila meletop kot dalam citer ni.

Debunga Lalang - Watak Antagonis Khatijah

Wan Sharmila memegang watak Antagonis Khatijah

Debunga Lalang - Zul Ariffin sbg Halim manakala Wan Shamila sbg Khatijah

Zul Ariffin sebagai Halim di sisi Khatijah, seorang yang jahat.

Debunga Lalang - Barisan Pelakon Utama

Barisan Pelakon Utama

Debunga Lalang - Barisan Pelakon bersama Pengarah & Penulis Skrip

Barisan Pelakon bersama Pengarah & Penulis Skrip

Debunga Lalang - Halim yang sentiasa menemani isterinya, Aishah

Halim yang sentiasa menemani isterinya, Aishah

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Hala Tuju Baru ntv7 2013

AIFFA

Gambar Sekitar Pelancaran Anugerah & Festival Filem Antarabangsa Asean 2013