in ,

Gambar Nora Danish Di Pertunjukkan Fesyen Arabian Nite ASK2009

Masa pertunjukkan fesyen ala Arabian Nite di Majlis Pelancaran Anugerah Skrin 2009, pelakon Nora Danish adalah antara selebriti yang menggayakan. Warna, fabrik dan rekaan busana ini memang kena dengan tema Arabian. Nora pun nampak ceria dan cantik dengan pakaian ini.

Terbaru, Budiey dengar, Nora Danish akan berlakon bersama Fasha Sandha dalam drama Spa Qistina. Dalam pada itu, Nora Danish dah pun memaafkan segala dosa Fasha Sandha walaupun bisa dan sakit ekoran dari perceraian dengan Rizal masih lagi terasa. Kepada yang tak tahu, sebelum ini, Fasha Sandha dikatakan menjadi punca pasangan itu bercerai. Jadi, elok jugak kedua pelakon ni berbaik semula dan menjernihkan kembali keadaan. Dunia hiburan kat Malaysia ni kecil aje. Lambat laun, bertemu jugak.

Yang penting, hidup Nora Danish bahagia bersama Putra Rayqal dan kerjaya seni lakonannya kian membuahkan hasil. Pelakon Sumpah Bunian ini juga akan berlakon dalam sebuah filem terbitan Metrowealth (MIG).

Anugerah Skrin 2009 akan berlangsung pada 4 Disember 2009, jam 9 malam di PWTC. Kepada pembaca yang mahukan tiket, bolehlah didapati tiket terhad di Balai Pengawal Sri Pentas mulai 23 November 2009.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. korang tau x,nora nie smoking…aritu aku jmp dia kt jomheboh ,bt.kawan,penang….xsgka btoi….skrg dh krg minat aku kt dia…xsukalah…dhla da anak skrg nie..smoking2 plak

  2. Semoga Nora Danish tabah menghadapi liku2 kehidupan bersama keluarga tercinta. Jangan sombong2 kalau terserempak dgn peminat ok!
    Semoga bergelar Pelakon Wanita Terbaik 1 hari nanti….lakonan dalam drama Sumpah Bunian meletop gitu!

  3. come on la korang, jgn expect artis2 baik, nama pun artis, dlm bidang hiburan, kejenya berhibur jela. for your information, takde sorang pun artis m’sia nie x clubbing, smoking etc tau. don’t be so naive la, gi pecaya suratkhabar sume, wartawan je tau perangai dieorang nie sume. so far yg jarang nmpak kat club-misha, aznil,ziana…adui, org kampung btol la korang nie…

  4. betul tuh mimi..byk artis pi clubing..yg pompuan lak ada yg smoking..yg baik ckit aku rasa rosham nor, ziana zain, misha, aznil..dulu erra n sofea jane pun smoking..tp bila bila dah kahwin mereka berubah menjadi lebih dewasa dari segi penampilan dan kehidupan..alhamdullillah…mereka kini bahagia..walaupun mereka tk bertudung (org bukan artis pun ramai tk bertudung), at least ada jugak benda yg positif..lagi pun aku percaya suatu hari nanti mereka ini akan bertudung jugak..jgn jadi mcm azizah mahzan dah la..tp tk sangka jugak nora danish ni smoking…nampak jer kecik ye…tk elok la kalu camtu..

  5. SAPER WAS-SEETU NIH..MEROYAN KER..TK FAHAM KER MAKSUD AKU, AKU TK KISAH LER KALAU DULU ARTIS POMPUAN NI MEROKOK OR TK BERTUDUNG..ASALKAN PERANGAI BAIK..TP UTK POMPUAN YG DAH BERKAHWIN ATAU DAH PERNAH BERKAHWIN TK MANIS KALO MEROKOK..JADI TELADAN PD ANAK2..KO NI APSAL HAH…SEWEL YE..TK PERNAH MASUK KT SINI..TETIBA BAGI STATEMENT MERAPU..U KNOW WHAT..U LA THE STUPID ONE..EVEN DUN KNOW WHAT U TALKING BOUT…SHHUHHH SHUHHHH GO AWAY LA…

  6. To Nona. Baca all ur words dgn CAPS LOCK on makes me wonder– are you really civilised? It’s typing etiquette. If you’re clever, you’d know. You get very disturbed over a small criticism huh? So typical you are. Was-seetu has a point. Maybe you should broaden your mind in other aspects. And Allah guide those whom He wills. If a person dies without wearing the headscarf all the while, doesnt mean she goes to Hell. And those who observe the headscarf, it doesnt mean they will enter Heaven. Allah is All-Knowing. The heart is more important above everything else. Look into yours. Take this as a constructive statement.

  7. jgn mengarut kat sini kalo xtau apa-apa. kalo hati mcmana baik pun, kalo dia duduk buat dosa, dosa akan dicatat, kalo dosa lg byk dr pahala boleh masuk syurga ka?. hati mcmana jahat pun tp kalo dia xbuat jahat, xdicatit dosa dia. cthnya: rasa nk bunuh jer org yg dengki n asyik kikis duit aku, tp aku xbunuh pun, sabar2. so xdosa (silap2 haribulan boleh dpt pahala lagi sbb mengawal nafsu)

  8. nora danish lawa..oic, bru tau yg mata tu fauziah pye..hihi..i tot siti..p/s: to all, xde yg perfect k..jgn la asyik nk judge org.. 🙂

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Sekitar Prebiu Filem Senario The Movie Episode 2: Beach Boys

Muzik Aktif RTM