in ,

Gambar Neelofa di Karpet Biru AJL 26

Sekali tengok gambar-gambar Neelofa masa Anugerah Juara Lagu 26 semalam, Budiey rasa, si genius yang kini hot dengan program Nona ni nampak persis anak patung Barbie la pulak. Tak tahula pulak persepsi korang macamana. Sebab wajah dia sangat fresh. Mesti dia cukup tidur dan mengamalkan diet yang sihat, kan?

Oh ya, malam ni, pastinya Neelofa tak senang duduk, tak senang berdiri la ya sebab tengah berdebar-debar untuk menunggu reaksi penonton di Malam Gala Filem Azura yang akan diadakan di One Utama. Dun wuri beb, be happy orait? Mmm… tak lama lagi kan hari jadi u, so happy befday in advance to you ya.

Menggayakan rekaan Wanpa, pelakon yang semakin mesra dengan selebriti kacak Hans Isaac ini tampil sungguh elegan dan cantik sekali. Terbaek wok ore Kelate kito! Budiey difahamkan Neelofa sendiri yang pilih fabrik yang bercorak seperti keratan akhbar ni. Ada stars-stars bagai nih. Memang kelas lah!

Good luck untuk Neelofa malam ni. Semoga filem Azura mendapat sambutan ramai ya. Jangna lupa tonton filem Azura mulai 2 Februari 2012 di pawagam berhampiran dengan anda ya.

Gambar Neelofa di Karpet Biru AJL 26

Neelofa

Neelofa

Neelofa

Neelofa

Neelofa

Neelofa

Neelofa

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Liyana Jasmay di Anugerah Juara Lagu 26

Gambar Ayu OIAM di Anugerah Juara Lagu 26