in ,

Gambar Nasha Aziz di Green Cheongsam The Weld

Pelakon dan model terkenal, Nasha Aziz menjadi antara 33 selebriti wanita yang memperagakan cheongsam hijau serta barangan kemas Mandalay dan Rafflesia di The Weld, bagi mempromosikan barangan berkenaan sempena perayaan Tahun Baru Cina yang akan disambut pada 12 hingga 14 Februari depan.

Nasha Aziz memperagakan cheongsam rekaan dari Daniel & Leslie.

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. dagu akak nasha da tajam kan tak mcm dulu..soree tu say, kkdg meluat dgn gaya akak, walau professional mane pun agak2 la kak, berpijak bumi yg nyata..tak abis-abis perasaan mcm baguss..cukup2 laaaa

  2. Wajah dah cantik, body dah memikat… tak yahlah diubah2 lagi anugerah Allah tu. Dah jadi tak cantik pulak bila tengok lama sikit. Nasha dulu lagi cute!

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Lirik Altimet feat. Imran Ajmain – Maafkan Kami

Peraduan Konsert Keunggulan 33 Tahun Francissca Peter