in

Gambar Nana Baju Jarang Meletop Seksi Fun

Wah Nana… bukan main lagi berseronok dengan kawan-kawannya. Nampak diorang ni riang-ria dan ketawa. Tapi pakaian Nana pakai tu seksi dan jarang sangatlah. Nipis macam kain penapis tea. Ramai peminat Nana pesan supaya Nana tak pakai pakaian yang seksi sehingga menjolok mata.

Asam garam insan popular, pasti tidak lepas daripada kritikan, gosip mahupun kontroversi. Nana misalnya, sejak awal kemunculan, acapkali dia dikaitkan dengan imej seksi dan ‘gedik’.

Pun begitu, gadis ini tidak pernah peduli dengan kritikan yang sampai ke telinganya, jauh sekali melatah. Katanya, apa peminat lihat adalah dirinya yang sebenar, baik sebelum, ketika atau selepas menyertai AF1.

Kata Nana,

“Seksi itu subjektif. Ia bukan menjurus kepada pakaian dan bentuk tubuh semata, ada kalanya bercakap dan pembawaan diri pun boleh menampakkan seseorang itu seksi. Kalau ada yang mengatakan apa yang saya pakai itu seksi, terserah kepada penilaian masing-masing. Hakikatnya dari dulu lagi saya berpenampilan sebegini. Pun begitu, seksi saya masih ada hadnya. Ada hati perlu dijaga. Banyak juga cerita yang keluar sebelum ini, tapi saya bersyukur kerana masih lagi dalam industri, malah peminat boleh menerima cara saya. Cuma satu mohon saya, jangan kaitkan ibu bapa saya dalam perkara ini. Mereka sudah mendidik saya sebaik mungkin dan saya bangga dengan mereka. Mereka tidak pernah memaksa kerana percaya satu hari manusia pasti berubah.”

[tags]gambar nana seksi, nana af1, konsert final af6, s press, apple, banner, blog oh blog, bob, counter, duit, google adsense, ie, impress, jai, kaya, make money online, monetize, Datuk Syukri Hj Mohamad, diploma sains komputer, amrin tv9, anak halal, apa kata kita, bunng mokhtar, cinta medik, cute girls, durani, farid md sani khazanah, filem di 9, karpal singh big monkey, mimi rahzia, miss xx ray, pelakon pengacara, puteri 2, raja farah, sexy girls, teen girls, ucapan parlimen malaysia, hantaran kahwin, istana budaya, kaber hero kaber zero, kolej polytech mara, muzikal suzana, penjara pokok sena, siti raihan mohd rodzi, nana kahwin, mozilla, payperpost, safari, text link ads, theme, wordpress theme, senarai lagu konsert final af6, akademi fantasia[/tags]

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

KIKO’S SMILE ANIMASI PENGEMBARAAN KANAK-KANAK

Pengalaman Pertama Dato’ Yusni Hamid Berlakon Teater Muzikal