in , ,

Gambar Maya Karin di Malam Gala Filem Ombak Rindu

Seperti yang korang semua sedia maklum, Budiey tidak dapat hadir di Malam Prebiu Media Filem Ombak Rindu minggu lepas, jadi peluang untuk menonton filem ini terbuka luas ketika mana mendapat pass dari teman PR yang baik hati iaitu Zubir (bekas staf MIG). Terima kasih banyak-banyak Zubir. Dapat merasa jugaklah kesayuan menonton filem lakonan terbaik daripada Maya Karin sebagai Izah. Kesian betul kat watak ini sehingga ada yang menangis teresak-esak dalam pawagam.

VIDEO Temubual Bersama Maya Karin Izah dalam Ombak Rindu

Ini dia gambar Maya Karin semasa hadir di Malam Gala Semalam. Budiey juga sempat menemubual Maya Karin yang begitu teruja untuk mengetahui respon daripada peminat. Sekarang ini, Maya Karin sedang sibuk dengan jadual promosi filem ini. Good luck to you, Maya!

Maya Karin

Maya Karin

Maya Karin

Maya Karin

Maya Karin

Maya Karin

Maya Karin

Maya Karin

Maya Karin

Maya Karin

Maya Karin

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Pertandingan Akhir Nyanyian Lagu Irama Malaysia Antarabangsa 2011

Konsert Reunion Akhir Akademi Fantasia Terakhir