in

Gambar Lisa Surihani di Malam Gala Filem Ombak Rindu

Gambar Lisa Surihani di Malam Gala Filem Ombak Rindu

Budiey nak ucap tahniah buat pelakon cun, Lisa Surihani yang telah terpilih sebagai salah seorang daripada lima penerima Anugerah Pencapaian Khas Pergerakan Puteri UMNO sempena Perhimpunan Agung UMNO yang diadakan di Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) ketika ini.

Lisa Surihani tidak menggangap anugerah itu mempunyai agenda politik, sebaliknya melihatnya sebagai tanda penghargaan terhadap pencapaiannya dalam dunia lakonan.

Sudah menonton filem Ombak Rindu? Kalau korang yang dah tonton, pasti akan geram dengan karakter Mila yang diperan oleh Lisa Surihani. Menurut Lisa, beliau sangat menantikan komen dari peminat kerana wataknya kali ini sangat lain dari apa yang dilakonkan sebelum ini. Ternyata ramai yang berpuas hati dan jika kita baca betul-betul novel ni, kita tak rasa nak benci sangat watak Mila ni kerana kita faham jalan ceritanya memang begitu.

Lisa berharap agar peminat filem boleh faham dengan setiap karakter kerana bukan mudah untuk membawa sebuah naskah novel ke layar perak.

Good luck, Lisa!

Lisa Surihani

Lisa Surihani

Lisa Surihani

Lisa Surihani

Lisa Surihani

Lisa Surihani

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Voize Independent Music Awards 2011

Achilles Formula Drift Malaysia 2011