in

Gambar Lisa Surihani di Majlis Berbuka ASTRO

Tak sah kalau Majlis Berbuka anjuran ASTRO ini kalau tidak ada kelibat gadis ayu lagi menawan ini… Lisa Surihani. Hadir berselendang hijau dipadankan dengan busana labuh berwarna hijau daun pisang, Lisa Surihani dah tentu nampak comel dan manja. Sentiasa ditemani oleh ibu dan familinya.

Nak tahu, Lisa Surihani rupanya pandai nyanyi. Sempena kehadiran Syawal nanti, Lisa Surihani akan menyumbang suara emasnya untuk Mega Raya Astro di mana Lisa Surihani bergandingan dengan duta Astro yang lain menyanyikan lagu-lagu raya. Antaranya, Suasana Hari Raya (Farid dan Lisa) dan Seloka Hari Raya (Sarimah, Lisa, Zoey, Farid dan Aaron)… mmm berduet dengan kawannya Farid yang sedang galak kena gosip bercinta dengan Diana Danielle.

Pada mulanya, memang Lisa Surihani takut jugak untuk menyanyi. Tapi sekadar suka-suka tu, okay gak la. Lagi pun itu, lagu raya, taklah susah sangat. Tiap-tiap tahun dengar lagu nostalgia hari raya. Lepas puas kena pujuk barulah Lisa Surihani bersetuju.

Budiey cuma tak sabar nak nonton flem terbaru Lisa Surihani iaitu Kapoww, Semerah Cinta Stileto dan juga Zoo.

Lisa Surihani

Berselendang hijau, sentiasa nampak manis dan cantik

Sesuai untuk majlis berbuka

Cantik baju Lisa, beli kat mana?

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Jawapan Trivia: Scha Al Yahya Pakai Kebaya Batik Moden

Pelancaran Inspirasi Lebaran Tv3 & Riang Ria Raya TV9