in

Gambar Khairul Fahmi Apek Dan Leuniey Bertunang?

Heboh di dunia internet, pemain Khairul Fahmi Apek Dan Leuniey Bertunang? Beberapa bulan lalu, kecoh jugak peminat bola sepak apabila Khairul fahmi atau Apek dikatakan bercinta dengan seorang model dan ahli perniagaan Leuniey atau nama sebenar Nur Eilunie Natasha Nazri.

Wow, kalau benar… mmmm… Budiey rasa mereka ni sepadan kot. Macam pinang dibelah dua nanti kalau berlangsung Majlis Nikah Apek nanti… betul tak?

Okay, kalaulah kata betul-betullah Khairul Fahmi ni bertunang, mana dia buktinya gambar Khairul Fahmi Apek Dan Leuniey Bertunang?

Apek Khairul Fahmi Bercinta

Namun kedua Apek dan Leuniey menafikan sebarang hubungan cinta antara mereka berdua dan menegaskan antara mereka hanya hubungan professional. Apakah status hubungan mereka kini?

Gambar di bawah merupakan paparan terakhir avatar Apek di akaun Blackberry Messenger dan kenyataan terakhir penjaga gol kebangsaan yang beliau kini single seakan tidak sah lagi.

Apek Khairul Fahmi Bercinta

Beberapa orang peminat Apex ada memberitahu yang Khairul Fahmi dan Leuniey kini semakin berani menunjukkan kemesraan melalui sosial media termasuk menunjukkan cincin tanda cinta.Kalau bercinta pun, apa salahnya. Cepat-cepat lah kahwin.

Apek Khairul Fahmi Bercinta

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Rumors Remy Ishak Meninggal Dunia

Safiq Rahim & Khairul Fahmi Duta Maxis Terbaru