in ,

Gambar Irma Hasmie Bertudung di Malam Gala ABP Rafflesia

Selain pelakon Miera Liyana mendapat perhatian di Malam Gala Rafflesia semalam, Irma Hasmie juga tak ketinggalan. Penampilan terbaru Irma Hasmie yang bertudung litup diwar-warkan sebelum ini di portal dan blog hiburan. Dan pada malam tadi, Budiey telah bertemu dengan Irma Hasmie dengan rekaan fesyen tudung dan busana Hatta Dolmat. Bagi Budiey, ini baru betul-betul satu kelainan.

Ramai yang memuji dan memberi galakan untuk Irma Hasmie terus istiqamah memakai tudung. Bukan senang untuk kekal bertudung sementelah lagi Irma Hasmie bekerjaya sebagai pelakon.

Menurut Irma Hasmie, sejak pulang dari Mekah, dia terasa tidak biasa bila tak memakai tudung. Saat itu, hatinya terbuka untuk mengenakan tudung. Tambah Irma lagi, dia akan mengerjakan umrah sekali lagi dalam masa terdekat ini. Satu pilihan yang tepat buat Irma.

Irma Hasmie Bertudung

Irma Hasmie Bertudung

Irma Hasmie Bertudung

Irma Hasmie Bertudung

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Comel, cantik, sejuk mata memandang…
    Tak perlu nampak buah dada untuk nampakkan kelainan!

  2. ALHAMDULILLAH…cantik sangat..kalau boleh slow2 tutup dada pulak ye kakakku irma yang manis…: -) memang la perubahan kene slow2..kalu tak nanti terkejut plak…contohilah wardina..slow2 terus sopan dan pakaiannya rapi 🙂 ALHAMDULILLAH…

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Faralyna di Malam Gala ABP Rafflesia

Temui Farina & iR Radzi di One Utama Hari Ini