in , ,

Gambar Fara Fauzana & Penyampai Hot FM di AJL26

Semenjak menjadi pengacara Nona ni, Fara Fauzana makin pandai bergaya. Badan pun dah makin langsing. Maklumlah, nak jadi hos Nona ni bukan senang ya, nak kena jogging & excercise hari-hari. Kasi badan slim. Mengenakan baju potongan ringkas dengan skirt bawah lutut, penyampai radio popular ini nampak agak ranggi dengan metal berbentuk duri di bahagian leher. Warna merah dan krim lembut menjadikan gaya Fara Fauzana sungguh feminin dan yakin. Fara hadir bersama dengan penyampai Hot FM yang lain seperti Suraya, Chad dan Ikhwan.

Baju Fara Fauzana direka oleh pereka Zery Zamry. Jatuh cicak kat baju ni, kompem tak sempat nak mengucap ya sbb memang mati tertusuk duri durian itu.

Eh, Chad dah bukak braces ke? Cun!

Gambar Fara Fauzana & Penyampai Hot FM di AJL26

Fara Fauzana

Fara Fauzana

Fara Fauzana

Fara Fauzana

Fara Fauzana

Fara Fauzana

Chad Hot FM

Suraya

Fara Fauzana

Fara Fauzana

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Siti Nurhaliza Menang Besar di Intuned Music Awards 2011

Gambar Awi Rafael di Anugerah Juara Lagu 26