in ,

Gambar Fara Fauzana di Anugerah Seri Angkasa 2010

Gambar Fara Fauzana di Anugerah Seri Angkasa 2010. Penyampai radio Hot FM yang menjadi hos untuk acara red karpet di ASA 2010 ini telah mengenakan rekaan Wanpa.

Fara Fauzana juga turut muncul bersama dengan penyampai radio lain menyanyikan lagu Hanya Di Radio yang diketuai oleh Hazami.

Fara Fauzana

Fara Fauzana

Fara Fauzana

Fara Fauzana

Fara Fauzana

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Designer tu dah tak dak idea lain ka. Semua artis dia bagi baju sama saja.Kalau dah tak dak idea pencen aje la. boring tgk style yang sama

  2. betul 3X….recycle design…dan yg frust baju ni tk kena buat fafau yg aku sayangi…fafau : jgn pakai lg design si wanpa nih…pesen bersilang lintang pukang cam ni kalo tk kena gaya nampk selekeh je

  3. Buruknya fafau…nampak gemok plak! Wanpa dah takde idea lagi ke? Macam fesyen baju DCT jek! Cehhhh!!!
    🙁

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Senarai Pemenang Anugerah Seri Angkasa 2010

Gambar DJ Lin Suria Cinta di Anugerah Seri Angkasa 2010