Gambar Faizal Tahir Lemas Ketika Shooting Video Klip Sampai Syurga

Kisah Faizal Tahir dikatakan lemas ketika pengambaran video klip terbarunya, Sampai Syurga agak menggelikan hati. Bukan apa, Budiey rasa ramai yang akan cakap, Faizal Tahir tu, nama je peminat dan fanatik kepada Superhero kegemaran ramai… Superman, tapi takut dan fobia dengan air. Apa daaa…

Hakikatnya, korang pun kena faham, Faizal Tahir bukannya Superman. Dia mengaku yang dia takut dengan air. Faizal pun manusia macam kita juga. Ada kelemahan. Tidak semesti apabila seseorang obses dengan Superman, akan rasa dia macam Superman, kan?

Ketika shooting video klip Sampai Syurga arahan Douglas Khoo di Pusat Akuatik Selangor, Shah Alam, baru-baru ini Faizal Tahir dikatakan lemas dan sesak nafas. Mungkin air terlalu sejuk barangkali. Bayangkanlah pengambaran video klip yang memerlukan 60% Faizal Tahir terpaksa berendam dalam air itu dibuat pada awal pagi. Dikatakan ada krew yang ingat Faizal tengah berlatih sehingga membiarkan Faizal terkapai-kapai. Padahal pada masa tu, Faizal tengah bertarung nyawa. Setelah menyedari hal yang sebenarnya, krew terus berenang dan menolong Faizal yang tercungap-cungap. Dek kerana itu, shooting terpaksa ditangguhkan selama dua jam

[tags]gambar faizal tahir, faizal lemas, douglas khoo, superman, dvd, shooting, video klip sampai surga, youtube.com, guide to yoga, how to achieve flat abs, how to practice yoga, julia stiles sister, learning yoga with tara stiles, tara stiles videos, tight baby top, tight tara stiles, yoga centre in malaysia, swimming singapore[/tags]

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. faizal kena jadi anak dan suami dan ayah yang baik… selalunya mereka yang pernah mendalami agama dan kemudian ke dunia hiburan selalu bercelaru fikiran..faizal setiap kali nak menang sesuatu pertandingan last sekali tak menang..mesti ada sesuatu yang tak kena.. so faizal ingat jangan abaikan keluarga..

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Profile Jimmy Shanley Pengacara Trek Selebriti

Gossip Azharina Rampas Tunang Orang Adalah Tidak Benar