in

Gambar Ella di Sidang Media Mentor 6

Tahniah buat Ratu Rock Ella kerana telah bergelar mentor, sesuailah dengan gelaran dan status Ella yang menjadi salah seorang figura atau ikon rock negara. Ya, Ella telah dipilih untuk bersama-sama dalam menjayakan Mentor musim ke-6. Dan Ella mengajak semua yang berbakat, tak kira lelaki dan perempuan supaya datang ke ujibakat.

Selain Ella, selebriti yang turut sama menjadi Mentor ialah Ogy Ahmad Daud, Faizal Tahir, Ramlah Ram, Ferhad dan Adam. Good luck kepada semuanya.

Mentor musim 5 telah mencapai rating sebanyak 3 juta penonton setiap minggu dan pada musim ini pastinya, ada keunikan tersendiri. Dengan artis yang berlainan, pastinya peminat mentor akan sentiada menantikan persembahan menarik. Ujibakat Mentor 6 akan bermula pada 13 Januari hingga 19 Februari 2012 di Sabah dan Sarawak, diikuti Semenanjung Malaysia, lokasi terakhir bertempat di Dewan Thatrette, Sri Pentas TV3, Bandar Utama dari jam 10 pagi hingga 5 petang. Ujibakat di Sabah dan Sarawak akan ditapis terlebih dahulu oleh panel profesional iaitu Ajai dan Faizal Uzir (Lok U).

Ella Mentor

Mentor

Mentor

Ella Mentor

Mentor

Ella Mentor

Ella Mentor

Ella Mentor

Ella Mentor

Ella Mentor

Ella Mentor

Ella Mentor

Ella Mentor

Ella Mentor

Ella Mentor

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

SeeFood Filem Animasi Bahasa Inggeris Pertama Malaysia

Secrets for Sale