in ,

Gambar Datuk Bung Mokhtar & Zizie Izette di Red Carpet ABP2009

Wow, memang gempak habis bila wakil rakyat dan YB Datuk Bung Mokhtar dan isterinya, Zizie Izette juga turut hadir di karpet merah Anugerah Bintang Popular 2009. Budiey pun rasa macam tak percaya. Tapi its reality. Diorang memang pasangan yang sangat sporting habis! Rekaan fesyen Zizie pun bukan main hebat lagi. Rekaan gaun Zizie direka oleh Farlis Iskandar.  Menggabungkan warna putih dan warna merah jambu. Mmm… nak promote Puteri UMNO kan?

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. alahai Bung, tak payah lah nak masyuk dlm alam glamer bini! Rakyat di pendalaman memerlukan kamu disana,bukan di atas red carpet ni.Rasenya, kamu tidak akan di undi lagi pada masa akan dtg klu kamu mengalami kejutan budaya seperti ini.

  2. suka lihat bung n zizie walaupun ada yg x senang hati mnengoknya…biasalah kalau dah jodoh,bung n zizie semoga bahagia keakhir hayat,x hairan kbnyakan artis kwin vip…asalkan mereka bhgia sudahlah….

  3. “UNTUNG” DATO BUNG “DAPAT” ZIZIE……DAN…..”UNTUNG” ZIZIE “DAPAT” DATO BUNG….ABP TAHUN LEPAS ROZITA CHE WAN THE HOT MAMA…TAHUN NI ZIZIE THE HOT WIFE….

  4. aisey baju zizie silap2 cam pompuan simpanan..dato’ bung plak….jagelah penampilan maklumlah dah jadik wife org politik…tgk Dato’ CT….kan bagus cam tuh…

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Aaron Aziz di Red Carpet ABP-BH 2009

Dato’ Siti Nurhaliza Menang Bintang Paling Popular ABP 2009