in ,

Gambar Dato’ Siti Nurhaliza di Petang ABP2008

Biasanya, kalau Dato’ Siti Nurhaliza menang, pastinya kegembiraan itu dikongsi bersama ayahnya. Tapi, ABP kali ini, kejayaan penyanyi popular membolot kali ke-12 kemenangannya untuk kategori Penyanyi Wanita Popular diraikan tanpa arwah bapanya, Tarudin Ismail. Ketika berucap, rasa sebak itu terpancar jelas dari wajah dan ucapan Siti.

“Biasanya kalau menang, arwah selalu beri ucapan tahniah kepada saya menerusi telefon sejak dari awal saya menang anugerah dulu. Tetapi, walaupun saya tidak dapat mendengar ucapan tahniah dari arwah bapa tetapi saya masih mendapat ucapan tahniah daripada ahli keluarga lain.”

Gambar ini diambil ketika Dato’ Siti Nurhaliza dan Datuk Khalid berada di hadapan Arena of Stars, Taman Tema Genting pada petang sebelum berlangsung ABP2008.

Manis

Tahniah Mek Iti

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Search di Sidang Media Tour Konsert Search Di Awan Biru

Trivia: Comelnyaaaaa…. Anak Pelakon Mana Ni?