in

Gambar Cik Pot Corner @ Tukang Gossip Suria FM

Korang pernah dengar tak ruangan gossip Cik Pot Corner di radio Suria FM. Kepada korang yang tak pernah dengar, tak pelah. Korang bukalah radio Suria FM. Nanti suatu hari korang mungkin akan dengar satu ruangan gossip hangat dan hangit di Suria FM dikendalikan oleh Cik Pot kita ni. Ramai yang tertanya-tanya, siapalah gerangan suara lemah gemalai tu kan?

Ha, kali ini Budiey nak letak gambar Cik Pot Corner kat sini. Inilah dia… Cik Pot Corner yang turut menjadi hos di Teater Muzikal Patung Kertas yang masih lagi dipertontonkan kepada umum di Pusat Pelancongan Malaysia, Jalan Ampang, Kuala Lumpur.  Tapi muka dia tengah nak kena make up sebab masa Budiey ambil gambar ni masa dia buat rehearsal.

5 orang pembaca telah dipilih untuk ke teater ini pada hari ini. Pada 29 April pula, Budiey juga akan menghadiri Malam Gala Teater Muzikal Patung Kertas yang akan dihadiri oleh orang kenamaan, selebriti dan artis popular.

[tags]suria fm, patung kertas, jiwang, karat, kes bunuh, kisah cinta, kord gitar, lagu dari penjara, cik pot corner, malam gala[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

BAND SWEET CHARITY – MALAY ROCK ICON HISTORY

Gambar Selebriti @ Anugerah Planet Muzik 2008: Part 3