in ,

Gambar Bibik Orang Gaji Dato’ Siti Nurhaliza?

Dikatakan, inilah gambar wanita yang dipercayai menjadi orang gaji atau bibik atau pembantu kepada Dato Siti Nurhaliza. Sebenarnya bukan bibik Siti. Tapi kalau betul itu bibik Siti, nampaknya penyanyi ini tidak mengira status, pangkat dan darjat. Sesiapa pun boleh duduk dan berada di sebelahnya. Elok la tu Siti ya. Tabik spring kat Dato’.

Tetapi menurut sumber terdekat, dia bukannya bibik Siti, tetapi salah seorang pekerja SNP yang merupakan sanak saudara Siti juga. Namanya Jue. Menurut sumber lagi, staff Siti ini juga mengikut rombongan ke London ketika Siti mengadakan konsert di Royal Albert Hall London seketika dulu.

Kalau melihat kepada pakaian yang dipakai Siti ni… pakaian ini pernah dipakainya ketika mengadakan persembahan di Anugerah Era dan juga persembahan di DCHL Charity di Stadium Putra, Bukit Jalil awal tahun ini.

Gambar ini diambil ketika Dato’ Siti Nurhaliza ingin berangkat pulang ke rumahnya.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sessi Uji Bakat Puteri Gunung Ledang The Musical Musim ke 3

Gelaran Datuk Kepada Shah Rukh Khan Timbul Isu?