Gambar Anne Hot FM di Sidang Media Konsert Mini Cerita Cinta Rossa

Pada jam 4.30 petang tadi, telah berlangsung sidang media Konsert Mini Cerita Cinta Rossa akan diadakan di KL Live, Life Centre, KL pd 27 Jun Sabtu ini. Penyampai Hot FM Anne atau nama sebenarnya, Putri Andreanna Syigim Mohd Razalli turut hadir sebab kena bertugas sebagai emcee.

Alhamdulilah, Anne dah sihat selepas seminggu kena tahan di wad hospital sebab demam kepialu. Apa-apa pun, ramai gak la sahabat handal dan peminat yang datang melawat… masih ada yang sayang, Anne. Syukurlah Anne dah selamat sihat. Rezeki pun makin lebat.

Oklah, sikit info untuk peminat diva pop Indonesia, Rossa. Untuk peminat Rossa, jangan lupa untuk memeriahkan konsert mini kali ini. Tiada tiket dikenakan tapi korang kena muat turun ringback tone Rossa di Maxis bernilai RM5 sahaja.

Korang kena taip GET ROSSA1 dan hantarkan ke 29000. Setiap SMS pengesahan akan dapat 2 pass percuma. Siapa cepat dia dapat.

Dah ceria ek?

Shekshiiii nyeeee…

Sejak dua menjak ni sibuk memanjang. Larisnye Anne. Syukur.

Comel

Anne bersama Rossa masa cabutan bertuah pada petang tadi.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. alamak….. knp ketiak basyah ni anne…???? hadoyai…. kn elok pkai bju warna gelap, xde la nmpk ketiak basyah… ish ish ish….. 1 more thing, knp dlm pic ni kpala anne nmpk lebih besar dr biasa ek??? mcm x sesuai ar rambut pesyen gini utk muka anne yg dh semulajadi comey tuh…

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Takziah: Isteri Ahmad Jais Meninggal Dunia

Drama E-Toyol.com di TV9 Lakonan Fauzi Nawawi, Norliana Samsudin