in ,

Gambar Anak Sulung Lisdawati & Fauzi Nawawi

Alahai, comelnya baby baru kepada pasangan pelakon Lisdawati dan Fauzi Nawawi ni, kan? Inilah hasil perkongsian hidup pasangan bahagia yang telah menempuh pelbagai gossip sebelum dan selepas mereka berkahwin pada 9 September 2007.

Lisdawati yang kini berusia 29 tahun akur dengan kehidupan mereka sebagai selebriti yang tidak dapat lari daripada gossip liar. Apatah lagi berkahwin dengan seorang duda yang kini berusia 35 tahun dan mempunyai 4 orang anak.

Gambar ini dikatakan masih lagi baru diambil. Mmm, cantiknya baju merah jambu yang Lis pakai ni.. baju raya ke Lis?

Rasanya gambar ni tak lengkap sebab Fauzi Nawawi tidak ada bersama. Mana perginya Fauzi ni? Samada Fauzi yang ambil gambar ni atau Fauzi tengah sibuk shooting kat luar kot. Entahlah. Yang penting anak diorang ni sooo comel.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. I’m not gonna lie just because it’s a baby….and the’re babies who are ugly and this is one of them….yang cakap baby ni cute….hmmph….penipu besar!

  2. ermm.aku setuju ngan korang semua..
    memang baby ni tak comel tp takde la sampai ugly..
    cuma tak cute je..
    muka sememeh je..
    agaknya yg ckp baby ni cute sbb nak bodek je..
    sekali tgk pun dah tau tak cute..!!

  3. mulut korang yg mengate 2 agak2 la…jgn duk mgate ank org, entah ank korg nnti rupe mcmner pon xthu..kite ni kdg2 kn hipokrit jugak utk jg ati phak len…

  4. pe la korag ni..ngutuk agak2 la ckt..
    xbek ckap cmtu kt baby tu..
    die bukn tau pe pon..
    lgpon semua kejadian tu kuasa Tuhan..
    korg dok ngutuk2 ank org,korgnye anak comey sgt ke??
    & da de ank ke???
    at least c lisda ni da terbukti keperempuanannye..
    korang???
    bwk2la beristighfar ckt..

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Nor Aliah Lee Vee Bersama Kekasih Pegawai MAS

Kad Raya MMS Dari Pembaca Budiey.com