Gambar Anak Sofea Jane Yang Comel

Sofea Jane ada 3 orang anak, Arissa, Khadeja & Soraya. Comel kan?

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. hi budiey stahu i cam ada 4 girl. nmpak di advtsement silat if tak silap itu yg sulung kan…..1 mninggal yg lelaki kan few yrs back. baru dapat yg soraya. knapa gmbr girl dia 1 lagi tak ada…soraya rasa2nya kan dah lebih kurang 2 tahun lebeh if tak silap la…u salah update ke?????

  2. mmg comeL… 😉 harap bijak dan anggun cm sofea kalo da besar nnt..muah, suka tgk sofea dlm susuk…huhuhu ader style… 🙂

  3. R.Min…
    nak ikutkan kalo sume anak sofea jane ada 4….3 girls n 1 laki…tp yg laki tu meninggal dunia dah..tak silap nama dia IMRAN…kalo x salah la ek….so now tinggal 3 girls jek…ARISSA, KHADEJA & SORAYA….. dlm iklan tu pun mmg 3 jek….

    mmg comel anak2 sofea jane ni..cam mak dia….
    luv sofea jane so much!!!! dari dulu hingga sekarang n foreverrrrr….

    [email protected] jane…huhuuuuu (dulu suka pakai nama ima jane ni..hahaa) sbb sume pasal minat sangat ngan sofea jane…..;)

  4. Tahniah kak Sofea…Saya peminat kak sofea dari dulu lagi.Doa saya semoga anda sekeluarga sejahtera selalu..kalian semua sentiasa dalam hati saya, walaupun kalian tidak pernah kenal pada saya,,,tapi saya tetap menyokong anda sekeluarga…..

  5. memang saya akui yang sofia jane memang cantik sejak dia di tingkatan 2 lagi. perwatakannya yang selamba sangat disenangi ramai.saya salah seorang yang pernah satu ketika dulu berkawan dengannya.semoga berbahagia disamping keluarga tersayang. saya ada lima anak lelaki

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Errynne Erynna, Fazreen, Kiefli Dalam Impian Laili

Fasha Sandha Tidak Hadir di Sidang Media Cicakman 2 Planet Hitam