in

Gambar Aleeza Kassim di Gathering Anniversary Hero Dewi Remaja

Aduhai, mengeleng kepala gak Budiey tengok gambar Aleeza Kassim ni. Selambak! Fuh… mesti ada yang telan air liur nih. Pergh! Mantap habis! Gambar ni diambil masa Gathering Anniversary Hero Dewi Remaja yang diadakan di Menara KL malam 27 November lalu. Seksi giler wei! Berdiri sebelah Aleeza, bekas dewi Remaja nih, tenggelam Siti Sarah.

“jaga-jaga sikit Siti Sarah oi… nak dekat dah tu. Jangan tersondol apa yang terjojol tu dah la.”

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. ustazah tgk rancangan bolos…muka original eleeza ni….mmg x cantik….pucat ….itu lah biar x kaya harta asal jutawan budi bahasa…..

  2. ya Allah suami ckp apa pakai macamni kak oi…hak dia ditonton umum.. kita orang islam ade peraturan hidup..matlamat tdk menghalal kan cara..Allah itu maha penerima taubat..bukan nya menjaga tepi kain org islam sesama islam harus saling ingat mengingati…

  3. aku dah tgk semua pic aleeza tonggek nih.,semua jenis tak cukup kain.takut dia mati time pakai mcm nih ,,memang nanya gila la..kesian mak dia tanggung bonus.ada Laki kena cerai..hapeh.. artis skrg semua sama..dah jadi mcm indon

  4. amboi anita bukan nama sebenar …:perempuan ahli neraka” katanyer…..ko ke tentukan org tuh masuk neraka?molot pompuan jahat mcm ko pun bukan tempat yang sama ke?ckp tuh pikir la skit..jgn letak otak perempuan ko kat tuttttttttt…tq

  5. Erm daripada mengata org baik cermin dr tu dulu. .pastikan kalau anda2 yg bertudung mengikut syarat tau jgn je bertudung pas tu buah dada macam nak pecah di show2 guna baju ketat *sakit mata*

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gossip: Mawi Ahli Parti Keadilan Rakyat?

Doa Dalam Lagu, Persoalan Cinta dan Dusta Berkalang ke AJL