in , ,

Galaxy Tab S8 Ultra: Peranti Pintar untuk Pelajar Cerdik Pada Masa Kini

Bagi pelajar, komputer peribadi adalah peranti wajib untuk melengkapkan kertas penyelidikan, kerja kursus dan reka bentuk prototaip.

Walaupun komputer riba adalah pilihan, ini terhad kepada pelajar yang ingin memecahkan acuan. Inilah sebabnya mengapa pelajar reka bentuk, Adriana, menggunakan Galaxy Tab S8 Ultranya, kerana dia mendapat lebih banyak ciri inovatif melangkaui kekangan komputer riba untuk membantunya berjaya dalam pelajarannya.

Dengan Galaxy Tab S8 Ultranya, dia mempunyai fleksibiliti untuk memilih reka letak berbilang tetingkapnya, sama ada dia berasa seperti tetingkapnya bersebelahan atau mengekalkan tetingkap terapung di atas reka letak skrin belahnya. Untuk akses yang lebih baik, dia boleh Seret & Pisahkan pautan, nombor telefon, alamat, imej dan banyak lagi daripada Internet Samsung, Samsung Notes, Office dan apl terpilih ke sisi skrin untuk membukanya dengan cepat dalam tetingkap mereka sendiri.

Pelajar pintar mengetahui kepentingan mengambil nota kuliah dan cara ia membantu dalam mengingat maklumat dan memastikan idea mengalir.

Dengan Samsung Notes baharu dan dipertingkatkan, Adriana mempunyai cara yang mudah dan pantas untuk memastikan notanya teratur dan dikemas kini merentas semua peranti Galaxynya. Ciri tatal landskap baharu pada Samsung Notes juga membolehkannya menatal ke kiri dan kanan memberinya lebih banyak ruang untuk menulis dan melakar.

Apabila dia berbincang dengan rakan sepasukannya – dalam talian atau secara peribadi – mengenai projek kursus yang sentiasa penting, Adriana menggunakan ciri Penanda Halaman Audio pada Samsung Notes untuk merakam mesyuarat sambil mencatatkan perkara penting pada masa yang sama. Apabila dia perlu merujuk kembali notanya, dia boleh memainkan bahagian rakaman suara yang sepadan, jadi dia berada di landasan yang betul dan dimaklumkan.

Untuk mendapatkan gambaran tentang bagaimana Galaxy Tab S8 Ultra telah merevolusikan kehidupan pelajar Adriana, tonton video penuh di YouTube, atau lawati Bilik Berita Samsung Malaysia di: https://news.samsung.com/my/video-the-galaxy-tab-s8-ultra-an-ingenious-device-for-todays-savvy-student/

Untuk butiran lanjut tentang Galaxy Tab S8 Ultra, lihat: https://www.samsung.com/my/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s8-ultra-wifi-graphite-256gb-sm-x900nzajxme/

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ejen Ali | 21

Rancangan Dari Disney+ Hotstar Sempena Hari Raya Haji Ini #SAPOTLOKAL 

Nickelodeon

Nickelodeon Celebrates Spongebob’s Birthday With A Bikini Bottom Bash